Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Niby tuleja, a jednak..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Od jakiegos czasu cos mi tak napie***, ze szlak mnie trafia. Nie jest to dziwiek tulei:/ W tylnym lewym kole, ale dzwiek jest jakby w srodku. Rozerbralem prawie wszystko od strony bagaznika, ale nic nie znalazlem;/ Moze poduszka nad tuleja? - jest cos takiego? Pomozcie, bo krew mnie zalewa:P

Opublikowano

zobacz na dolne mocowanie amortyzatora, guma potrafi pęknąć, wyrobic sie i jest luz i potrafi czasami ładnie stukąć

Opublikowano
  • Autor

Byłem w stacji diagnostycznej.. Kupa smiechu i nic wiecej. Wjechalem na szarpak, napieprza jak napieprzalo, ale Oni nie wiedza co to jest:P Stwierdzili, ze mam go zostawic to wszytko rozbiora i sprawdza.. Jutro bede madrzejszy w wiedze i lzejszy o pare ladnych zlotych:/ jak tak dalej pojdzie to nie nadaze;/ pozdrawiam

Opublikowano

Przy górnym mocowaniu amorka jest łozysko - zapewne wybite i do wymiany. Tego na szarpakach nie widać.

Opublikowano
Przy górnym mocowaniu amorka jest łozysko - zapewne wybite i do wymiany. Tego na szarpakach nie widać.

Z tyłu łożysko :?: :shock:

Opublikowano

Faktycznie jest coś podobnego... nr 18 i 19 to pierścień łożyskujący

f6b11c4ad7132451m.gif

Opublikowano
  • Autor

Juz oddalem autko i po pracy je odbiore.. Wtedy bede madrzejszy i podziele sie kolejnym mniej przyjemnym doswiadczeniem;)

Opublikowano

To się cholera jakoś nazywa ale wylecialo mi z glowy. a możysko siedzi w takiej grubej osłonie gumowej.

Opublikowano
  • Autor

Juz po:) adadur mial racje - problem tkwil wlasnie w tej grubej gumowej oslonie:D Poza tym byla lekko peknieta sprezyna. Generalnie za naprawe usterki + spawanie widelek wydechu koncowego zaplacilem 89zl, wiec chyba uczciwa cena. Dzieki jeszcze raz za pomoc, pozdrawiam

Opublikowano

O to bardzo uczciwa cena zważywszy, że cały amortyzator trzeba zwalać. Co zrobiłeś ze sprężyną - wymiana?