Syrekk Opublikowano 9 Maja 2019 Opublikowano 9 Maja 2019 Witam wszystkim, mam pytanie i prośbę o pomoc, mianowicie czy ktoś wie co mogło się stać ze tylnie dolne głośniki w drzwiach nie grają ale syczki(wysokotonowe) w drzwiach tylnich grają, dolne jakby były odłączone , czy mogło się coś rozprogramowac? CCzy może jakiś odzdzielny bezpiecznik siadł ? Bede wdzięczny za każdy pomysł Posiadam Audi A4 B8 2008 concert i podświetlenie navi monochromatyczne
KonradA4troop Opublikowano 10 Maja 2019 Opublikowano 10 Maja 2019 Najczęściej się przepalają z tego co idzie wyczytać na forum, w podobnych przypadkach, jak coś mam na sprzedaż głośniki i tweetery do tylnych drzwi.
pilKOZAK Opublikowano 14 Maja 2019 Opublikowano 14 Maja 2019 Ile czasu masz to auto? Tak było od początku czy stało się z dnia na dzień?
miesku Opublikowano 15 Maja 2019 Opublikowano 15 Maja 2019 Mialem tak samo, glosniki wygladaja ok ale nie graja, kupilem nowe, zalozylem dzis i wszystko gra jak nalezy. Mozesz jeszcze zobaczyc czy beda jakies bledy, u mnie pokazywal na kompie ze te dwa wlasnie z tylnychh drzwi sa uszkodzone.
Rekomendowane odpowiedzi