oloxx Opublikowano 16 Maja 2019 Opublikowano 16 Maja 2019 (edytowane) Witam. Zakupiłem na alledrogo wahacze lemfordera. Podobno. Proszę o pomoc czy aby na pewno jest to oryginał. Nie było śrub przede wszystkim. Ponadto brak napisu LMO, jest tylko sowa. Ponadto brak widocznych szlifow po oooo. Przesłane były w folii a nie w pudełku. Edytowane 16 Maja 2019 przez oloxx
Makale Opublikowano 16 Maja 2019 Opublikowano 16 Maja 2019 Teraz też kupiłem lemfa do Touarega i oddałem... Gumy mega miękkie, ori gumy są zabezpieczane jakimś woskiem, tamto nie, mega lekkie, zaprasowanie sworzni też jakieś lipne i też w folii. Tylko ja zamiast sowy miałem napis L zamiast sowy w trójkącie.
QuikSilver Opublikowano 16 Maja 2019 Opublikowano 16 Maja 2019 nie chce tu nikogo reklamować, ale jest kilka osób na forum co sprzedają części, jak brałem przednią zawieche z lema to i śruby były i pudełka i cena podobna jak na allegro, a w razie czego łatwiej zwrócić gdyby coś nie pasowało
oloxx Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Opublikowano 17 Maja 2019 Mój błąd że tym razem nie zamówiłem u niego. Ale wychodzi ze to jest ori Lem. Dziekuje wszystkim za pomoc. Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi