Banan96 Opublikowano 16 Maja 2019 Opublikowano 16 Maja 2019 Witam mam problem z a4 b6 1.9 tdi coś stuka w prawym przednim kole jest to taki dzwięk jakby sie coś wyciągało słychać go praktycznie cały czas podczas skręcania, chamowania, w czasie jazdy, najbardziej jak się jedzie na 1 doda i ujmie trochę gazu stuka nawet przy odpalaniu silnika na szarpakach nic nie wykazało. Czy może być to przegub wewnętrzny ?
AndrzejK. Opublikowano 16 Maja 2019 Opublikowano 16 Maja 2019 18 minut temu, Banan96 napisał: Czy może być to przegub wewnętrzny ? Uszkodzony przegub nie stuka cały czas, to bardziej łącznik, tuleja, ale na odległość to gdybanie. Na szarpakach nie zawsze będziesz miał pełny obraz uszkodzeń zawieszenia, więc trzeba najlepiej samemu.....
Banan96 Opublikowano 16 Maja 2019 Autor Opublikowano 16 Maja 2019 Nagrałem filmik jadę wolno na 1 dodaję i odejmuję gaz
viper815 Opublikowano 16 Maja 2019 Opublikowano 16 Maja 2019 Panie, ja to bym jutro jechał na kanał i szukał przyczyny, albo chociaż lewarek i jazda, kawałek łoma w dłoń i szukać przyczyny. Na odległość ciężko coś powiedzieć, nie brzmi to dobrze i ja bym się bał jeździć takim autem.
Rekomendowane odpowiedzi