Darek92 Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 nie wiem co zrobic z moimi lampami w audi a4b6 bo dlugie sa ok a mijania tragedia jade w nocy jak niewidomy . pytanie co zrobic zeby swieciły znowu ładnie ??? jeszcze słyszalem ze mogl by mi pomoc taki ktos jak Gwert . mozecie pomoc mi sie z nim skontaktowac , . bo nie wiem czy zostaje tylko wy miana lamp czy błyskotek czy soczewek . ??? czy poprostu pójdzie te lampy przeksztalcic w zwykle bez soczewek tak jak w a4b7 czy wgl w normalnym aucie .
MaTeo85 Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 Poerwsze co to czyszczenie lampy w środku. Kosztuje tyle co nic a może pomóc. Poszukaj jest wątek na forum o czyszczeniu. Inna opcja to modyfikacja lamp i tu jak chcesz to pisz do kolegi @Gwerty.
skubiszek Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 (edytowane) 1. czyszczenie soczewki - szkła- na pewno zaszło mocno "mgiełką" - ta raczej profilaktycznie ale na pewno "coś" pomoże 2. regeneracja starych odbłyśników- metalizowanie zużytego odbłyśnika jeśli faktycznie jest wypalony 3. zakup innych soczewek np od qwerty Od najtańszej do najdroższej opcji Edytowane 27 Maja 2019 przez skubiszek
Rekomendowane odpowiedzi