audi a41 Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Witam Czy może ktoś się orientuje gdzie mozna zamontować nawigację do nieprzystosowanej do tego A4 B6. Interesują mnie okolice Katowic, ewentualnie województwo śląskie.
ctv Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 ja bym zamontowal nad klimatronikiem,pod przyciskami od awaryjnego i esp,w miejscu radia
letallec Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 ja bym zamontowal nad klimatronikiem,pod przyciskami od awaryjnego i esp,w miejscu radia Masz na myśli tą wnękę 1 din czy jak u niektórych 2din?
jacekm Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Chyba się znowu śmiechy robią sorki za OT Ja myslę, że lepiej zacząć od poczytania forum
soolek Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Interesują mnie okolice Katowic, ewentualnie województwo śląskie. Czy to jest nad klimatronikem? 2 din?
audi a41 Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Opublikowano 13 Marca 2009 chodzi mi o orginalną nawigację. mam 1 din.
GRazny Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 no to jak masz B6 to o czym tu pisać... musisz kupić kosz 2 din, climatronik od kosza 2 din i rezać... więcej znajdziesz w warsztacie...
Cineksik Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 no to jak masz B6 to o czym tu pisać... musisz kupić kosz 2 din, climatronik od kosza 2 din i rezać... więcej znajdziesz w warsztacie... chyba nie przeczytałeś dokładnie :gwizdanie: ...Interesują mnie okolice Katowic, ewentualnie województwo śląskie.
GRazny Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 no to jak masz B6 to o czym tu pisać... musisz kupić kosz 2 din, climatronik od kosza 2 din i rezać... więcej znajdziesz w warsztacie... chyba nie przeczytałeś dokładnie :gwizdanie: ...Interesują mnie okolice Katowic, ewentualnie województwo śląskie. przepraszam... rzeczywiście... no ale można samemu
Rekomendowane odpowiedzi