Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHH] Złoty klekocik AHH+ (178KM i 375Nm) - NOWE MODY...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bajka to spalanie a powiedz mi co bym musiał wymienić u siebie żeby mieć koło 150 km poza programem i od razu napisz mi mniej wiecej jakie koszta bo mnie korci bo już po 2 miesiącach na zmienionym programie (graty seria, przebiek około 200 tys. licznik 160:grin:) to korci na większa moc :grin: dawaj te dane na PW

---------- Post dopisany at 01:00 ---------- Poprzedni post napisany at 00:57 ----------

I napisz ile na niej zrobiłeś tysięcy kilometrów i czy było zauważalne zmiany w stanie technicznym po takim przebiegu. Z jakimi prędkościami latałeś w trasie ?

wszystko masz opisane co i jak wystarczy poczytac na forum:hi:

Opublikowano
  • Autor
Bajka to spalanie a powiedz mi co bym musiał wymienić u siebie żeby mieć koło 150 km poza programem i od razu napisz mi mniej wiecej jakie koszta bo mnie korci bo już po 2 miesiącach na zmienionym programie (graty seria, przebiek około 200 tys. licznik 160:grin:) to korci na większa moc :grin: dawaj te dane na PW

---------- Post dopisany at 01:00 ---------- Poprzedni post napisany at 00:57 ----------

I napisz ile na niej zrobiłeś tysięcy kilometrów i czy było zauważalne zmiany w stanie technicznym po takim przebiegu. Z jakimi prędkościami latałeś w trasie ?

co wymienić to masz napisane na pierwszej stronie tego tematu, a na dalszych stronach masz więcej szczegółów.

W trasie zazwyczaj jeździłem to tak by wskazówka obrotomierza była w okolicach 2000-2500obrmin, na seryjnej skrzyni to 90-120, po zmianie na długą 6biegową były to juz prędkości rzędu 110-150 jak dobrze pamiętam.

Przejechałem od czasu tuninigu 100tys km i nic kompletnie nic się nie działo, standardowe wymiany eksploatacyjne, oleje, płyny, filtry, klocki, czasem wahacz. Audi sprzedałem do rodziny i dalej tak samo bezawaryjnie śmiga:wink:.