z1_white Opublikowano 6 Lipca 2019 Opublikowano 6 Lipca 2019 Witam zakupiłem a4 b8 rok 2008 modelowo 2009 auto posiada navi mmi 3g bluetooth ale tylko aby łączyć się z telefonem i rozmaiwać nie ma możliwości puszczania muzyki przez telefon posiadam gniazdo aux w podłokietniku w schowku nie mam nic no i oczywiście telefon albo to co z niego zostało zamontowane do telefonu nie wiem mieści się to w podłokietniku .mogę wybrać tylko opcje w mediach taką jak aux i cd i oto pytanie 1.czy da rade zrobić do tego usb 2. czy jest możliwość abym zrobił coś aby telefon łączył mi się z bluetooth ale w mediach i mógłbym puszczać muzykę z telefonu a nie tylko przez niego rozmawiać pozdrawiam
Ochromvip Opublikowano 6 Lipca 2019 Opublikowano 6 Lipca 2019 Kup sobie adapter MDI AMI MMI i nie będziesz musiał nic przerabiać a podłączysz tylko do schowka u pasażera i będziesz miał usb itp.
yuch Opublikowano 7 Lipca 2019 Opublikowano 7 Lipca 2019 (edytowane) W dniu 6.07.2019 o 20:06, Ochromvip napisał: Kup sobie adapter MDI AMI MMI i nie będziesz musiał nic przerabiać a podłączysz tylko do schowka u pasażera i będziesz miał usb itp. " posiadam gniazdo aux w podłokietniku w schowku nie mam nic " może ma tylko 2g high Edytowane 7 Lipca 2019 przez yuch
z1_white Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Opublikowano 8 Lipca 2019 (edytowane) Sorki wprowadziłem was w błąd Edytowane 8 Lipca 2019 przez z1_white
yuch Opublikowano 8 Lipca 2019 Opublikowano 8 Lipca 2019 kup sobie odbiornik bluetooth pod aux i będzie muzyka z tel. ja kupiłem w Action i jest ok np taki ODBIORNIK BLUETOOTH AUDIO TRANSMITER MT3588 JACK 7682558358 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 23,99 zł - ODBIORNIK BLUETOOTH AUDIO TRANSMITER MT3588 JACK (7682558358). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!
z1_white Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Opublikowano 8 Lipca 2019 Też o tym myślałem a jak z jakością dźwięku? Przez ten odbiornik
yuch Opublikowano 8 Lipca 2019 Opublikowano 8 Lipca 2019 jest ok , nie słyszę różnicy miedzy płyta a np youtube lub odtwarzaczem tel , dobra muzyka np flac lub mp3 i jest git , tez się obawiałem ze bedzie lipa a jest ok
z1_white Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Opublikowano 9 Lipca 2019 Ale mam bluetooth a nie mogę mediów odtwarzać czy idzie to ogarniać bo to trochę dziwne jest
Rekomendowane odpowiedzi