Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Zawór N75

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam moj zawót n 75 chyba nie domaga sztanga w gruszcze idzie do gory ale nie opada dopiero po zdjeciu wezyka z gruchy czy tez od strony n75 z zaworu sztanga w gruszce sfobodnie opada czy przyczyna takiego zachowania sztangi moze byc wlasnie ten zawór????? pomózciebo nie wiem co myslec

Kolego ale jak nie opada? kiedy nie opada ?na wolnych obrotach sztanga jest zaciągnięta i nie opada dopiero jak przy gazujesz to sztanga będzie opadała w zależności od obrotów..tak sprawdzałeś ?

Opublikowano

nie patrzylem tylko na wolnych obrotach nic nie gazowalem nie jestem mechanikiem wiec sorki za moja niewiedze

---------- Post dopisany at 18:36 ---------- Poprzedni post napisany at 18:34 ----------

czyli na wolnych obrotach na biegu jalowym ma byc zaciagnieta do gory ? na filmiku widzialem jak zaciaga do gory a potem opada i tak w kolko a u mnie tylko zaciaglo i opadlo dopiero jak odczepilem wezyk

---------- Post dopisany at 18:39 ---------- Poprzedni post napisany at 18:36 ----------

wiec troche tego nie rozumiem dlaczego na filmiku sztanga zachowywala sie w taki sposób a u mnie tak mozesz mi to wyjasnic

Opublikowano

główna zasada działania sztangi (celem przyśpieszenia auta) to cofanie się jej - czyli zamyka ujście spaliny przed turbiną.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

Skoro mowa w tym temacie o N75 do AEB to czy mógłby ktoś napisać jaki jest numer katalogowy tego zaworu?

Opublikowano

058 906 283 f