wrestling1000 Opublikowano 19 Lipca 2019 Opublikowano 19 Lipca 2019 Koło turbiny grzybek to jest DV a ten na górze przy ścianie grodziowej to co innego. Podjedź do kogoś i zobacz czy masz dobrze podłączone to wszystko. Jeszcze jest jeden zaworek pod kolektorem dolotowym taki maly i to ten najczęściej jest winny zasysania korka
Emejcz Opublikowano 21 Lipca 2019 Opublikowano 21 Lipca 2019 W niektórych 1.8t grzybek od odmy jest ulokowany przy turbinie, więc gość nie koniecznie się myli.
shadow997 Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Opublikowano 23 Lipca 2019 (edytowane) Wszystko jest już sprawne a grzybek mam przy turbine tak jak emejcz mówi tak jest w avj. Dzięki za pomoc. I zadam jeszcze jedno pytanie tak na koniec na pierwszym i drugim biegu mam taki gwizd kiedy wbijam wyższe biegi to gwizd ustaje czy to może być uszkodzona uszczelka pod kolektorem ssacym ewidentnie słychać ten głos z lewej strony z przodu kiedy się jedzie? Edytowane 23 Lipca 2019 przez shadow997
JarekST202 Opublikowano 24 Lipca 2019 Opublikowano 24 Lipca 2019 10 godzin temu, shadow997 napisał: Wszystko jest już sprawne a grzybek mam przy turbine tak jak emejcz mówi tak jest w avj. Dzięki za pomoc. To może przynajmniej napisałbyś co było niesprawne...
shadow997 Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Opublikowano 29 Lipca 2019 Powodem był uszkodzony któryś z małych grzybkow nie wiem jak dokładnie się nazywają ale to one dawały cały ten efekt.
Rekomendowane odpowiedzi