ferarri325 Opublikowano 16 Lipca 2019 Opublikowano 16 Lipca 2019 (edytowane) Witam chciałem się pochwalić swoim pierwszym audi przeskok z passata b5 do do audi to jak przesiadka z malucha do mercedesa ????. Choć ma dziwne wyposażenie ??? bo z jednej strony fotele fajne i system ami i do tego bluetooth i ledy co mi się strasznie podoba to z drugiej strony czerwony fis i zwykle radio Concert tyle że z kolorowym wyświetlaczem ??. No i zastanawiałem się nad przebudową na mmi choć nie wiem czy jest to możliwe Edytowane 16 Lipca 2019 przez ferarri325
ferarri325 Opublikowano 16 Lipca 2019 Autor Opublikowano 16 Lipca 2019 Z tego co wyczytałem to się da tylko nie wiem jaka wersja pasuje do przedlifta. No i ponoć na cięższa operacja to ochrona komponentu :/.jednakże chciałbym sobie to auto rozbudować:).
DaveLove Opublikowano 16 Lipca 2019 Opublikowano 16 Lipca 2019 U siebie robiłem małe doposażenie i Panowie z Wrocławia bezproblemowo ogarnęli temat, także mogę polecić. Vagsystems - doposażanie aut do wersji high VAGSYSTEMS.COM WinduCMS
ferarri325 Opublikowano 16 Lipca 2019 Autor Opublikowano 16 Lipca 2019 Dzięki.dzwonilem.i już wszystko wiem
Rekomendowane odpowiedzi