leonsiem Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Witam czy kupował ktoś klona od chinola, ale nie kabel tylko na wifi Czy ciąża coś takiego. Znalazłem kilka ale trochę droższe niż kabel. Widziałem też pak na androida vcds
H4mm3R Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Jeszcze nie widziałem chinola vcdsa po wifi...
lewiatan1989 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Godzinę temu, leonsiem napisał: Witam czy kupował ktoś klona od chinola, ale nie kabel tylko na wifi Czy ciąża coś takiego. Znalazłem kilka ale trochę droższe niż kabel. Widziałem też pak na androida vcds Jesteś pewien, że to vcds? Podeślij linka bo ciekaw jestem co za cudo wymyślili majfrendy Swoją drogą kablowe klony działają tak jak im czapka stoi to aż strach pomyśleć o łączności bezprzewodowej - taka dygresja
leonsiem Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2019 W dniu 2.08.2019 o 23:38, lewiatan1989 napisał: Jesteś pewien, że to vcds? Podeślij linka bo ciekaw jestem co za cudo wymyślili majfrendy Swoją drogą kablowe klony działają tak jak im czapka stoi to aż strach pomyśleć o łączności bezprzewodowej - taka dygresja
leonsiem Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2019 2019 nowy WIFI VAS6154 ODIS 4.4.10 dla VAG narzędzie diagnostyczne dla Skoda dla AUDI obsługa wielu język na Aliexpress.com | Grupa Alibaba PL.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com ten jest inny i nie wiem czy to vcds
Rekomendowane odpowiedzi