tomaszstn Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 ta nakładka o numerze 8D1 819 425 to co to konkretnie za czesc bo nie moge jej znalezc w cenniku online ? Wiesz co, patrzę na Etkę i chodzi chyba o jakąś zaślepkę. Wygląda to jakby to było z wycieraczek ale powinno być wtedy 2szt a Etka pokazuje tylko 1szt. więc nie wiem o co chodzi.
Zadymiacz Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 ta nakładka o numerze 8D1 819 425 to co to konkretnie za czesc bo nie moge jej znalezc w cenniku online ? Wiesz co, patrzę na Etkę i chodzi chyba o jakąś zaślepkę. Wygląda to jakby to było z wycieraczek ale powinno być wtedy 2szt a Etka pokazuje tylko 1szt. więc nie wiem o co chodzi. nakladka moze chodzi o ta pokrywke taka na filtr kabinowy cos takiego
McBoss Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 rowniez zamierzam w niedalekiej przyszlosci zamontowac sobie podszybie z polifta. dzisiaj odtykalem odplywy, masakra... (a dziwilem sie czemu mam wode w kabinie...)
Zadymiacz Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 ale co pomoglo odetaknie odplywow??[br]Dopisany: 16 Październik 2011, 22:45_________________________________________________ rowniez zamierzam w niedalekiej przyszlosci zamontowac sobie podszybie z polifta. dzisiaj odtykalem odplywy, masakra... (a dziwilem sie czemu mam wode w kabinie...) a o podszybie nic trudengo kupujesz i zakladasz p&p i tyle filozofi
aaaPablo Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Hej Domelq, a trzeba tez zamówic te dwa plastiki (nakładki) pod wycieraczki (część 1 i 2)? Pozdrawiam Trzeba, bo przy starym podszybiu jak założysz tylko osłonę na aku, pompę itd. to będzie szpara. To przed liftowe dwuczęściowe podszybie przy wycieraczkach jest węższe. Pzdr
McBoss Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 22:45_________________________________________________ dzisiaj odtykalem odplywy, masakra... (a dziwilem sie czemu mam wode w kabinie...) ale co pomoglo odetaknie odplywow?? chodzi o to ze nie mam teraz zadnej oslony takiej jak ta z polifta na przyklad i przez to rowniez odplywy byly tak na maksa zatkane... jak bedzie oslona to liscie tak latwo sie nie dostana do tych odplywow...
Zadymiacz Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 aaa rozumiem juz o co ci kaman
MATIUS Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Panowie co samo to podszybie co zasłania aku i pompę bedzie pasować do przedlifta czy trzba kupować te 2 częściowe plastiki z gumąco nachodzą na filtr i szybe?? ktoś podpowie??
elpiotrek Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 musiisz kupic wszystko, te dwa elementy na szybie sa szersze w polifcie.
Rekomendowane odpowiedzi