Rafal Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Witam, przymierzam się do doposażenia Audi A4 B8 Avant o tylne czujniki parkowania lub kamerę cofania. Zastanawiam się co będzie lepsze? Nigdy nie miałem do czynienia z kamerą cofania i zastanawiam się, czy np. jesienią, czy zimą nie będzie wiecznie zabrudzona i nic nie będzie widać? Może w takiej sytuacji lepiej zamontować czujniki parkowania? Jak Wam sprawdzają się kamerki cofania? Myślałem o czymś takim: KAMERA COFANIA AUDI A4 8K A5 8T Q5 8R _ WROCŁAW 6942880482 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 2100 zł - KAMERA COFANIA AUDI A4 8K A5 8T Q5 8R _ WROCŁAW (6942880482). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!
Rafal Opublikowano 5 Września 2019 Autor Opublikowano 5 Września 2019 Ktoś się podzieli swoim doświadczeniem?
Gość Opublikowano 8 Września 2019 Opublikowano 8 Września 2019 Kolega założył w tamtym roku kamerę cofania. Jest za***iście zadowolony, a nie ma nawet linii na wyświetlaczu. O problemach które wymieniłeś nic mi nie wiadomo. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi