boberek Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 ja dostałem zaproszenie odrazu jak wysłałem rejestracje znaczy zaproszenie to duzo powiedizane zwykłego emaila i marnej jakości [br]Dopisany: 07 Maj 2009, 07:46_________________________________________________ będą z tej oto firmy gdyż jest to jeden ze sponsorów http://www.motivemodels.com.pl/ no to kox :kox: :kox: :naughty: :naughty:
gelo Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Tak ma być czy po prostu coś nie dotarło i mam się rejestrować ponownie? powinno coś odrazu przyjść jak nie przyjdzie w ciągu tygodnia spróbuj ponownie pozdrawiam i do zobaczenia
malik Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Tak ma być czy po prostu coś nie dotarło i mam się rejestrować ponownie? powinno coś odrazu przyjść jak nie przyjdzie w ciągu tygodnia spróbuj ponownie pozdrawiam i do zobaczenia 2 razy się rejestrowałemi do tej pory nic nie dostałem. Albo jakiś błąd albo mnie nie lubią
Flyer Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Ten termin troche nietrafiony, bo w ten weekend sa cholerne komunie...
gelo Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Tak ma być czy po prostu coś nie dotarło i mam się rejestrować ponownie? powinno coś odrazu przyjść jak nie przyjdzie w ciągu tygodnia spróbuj ponownie pozdrawiam i do zobaczenia 2 razy się rejestrowałemi do tej pory nic nie dostałem. Albo jakiś błąd albo mnie nie lubią na 99% masz restrykcyjna poczte mail zmień poczte albo zobacz w skrzynce spamowej
Kowi87 Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Opublikowano 11 Maja 2009 Kuuurde tyle ludzi bedzie a ja musze w odwrotną strone jechać
gelo Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Z Radomia też kilka osob bedzie- jutro robimy zloszenie Na razie Brynia, Odzim, Michał miło będzie znowu się spotkać
boberek Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Ten termin troche nietrafiony, bo w ten weekend sa cholerne komunie... hmm to ty jeszcze komuni nie miales !!!!!!!!!!!!!!!!!
Flyer Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Ten termin troche nietrafiony, bo w ten weekend sa cholerne komunie... hmm to ty jeszcze komuni nie miales !!!!!!!!!!!!!!!!! Podobno mialem
boberek Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 a chcesz odnowić więzy :polew: sorry za OT ale nie mogłem sie powstrzymac
malik Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Ten termin troche nietrafiony, bo w ten weekend sa cholerne komunie... hmm to ty jeszcze komuni nie miales !!!!!!!!!!!!!!!!! Podobno mialem Ty komunisto!
gelo Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 czy dostaliscie potwierdzenie rejestracji? Ja wczoraj wysłałam i nie mam odpowiedzi POMOCY !!!!! może masz restrykcyjną poczte mail,zobacz w skrzynce spamowej
kokos Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 czy dostaliscie potwierdzenie rejestracji? Ja wczoraj wysłałam i nie mam odpowiedzi POMOCY !!!!! może masz restrykcyjną poczte mail,zobacz w skrzynce spamowej dzieki za rade,przydala sie,lezalo ze spamem
gelo Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 czy dostaliscie potwierdzenie rejestracji? Ja wczoraj wysłałam i nie mam odpowiedzi POMOCY !!!!! może masz restrykcyjną poczte mail,zobacz w skrzynce spamowej :no: :no: nic nie ma to spróbuj jeszcze raz a jak sie nie uda to podaj inny adres e-mail np na wp
malik Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 czy dostaliscie potwierdzenie rejestracji? Ja wczoraj wysłałam i nie mam odpowiedzi POMOCY !!!!! może masz restrykcyjną poczte mail,zobacz w skrzynce spamowej :no: :no: nic nie ma Ja się rejestrowałem już 2 razy na przestrzeni ostatnich 14 dni. Do tej pory nic. W folderze SPAM też pustka. Nie lubią mnie i tyle
malik Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Zmieniłem mail na gmail-owy i doszło po 2 sekundach.
malik Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Zmieniłem mail na gmail-owy i doszło po 2 sekundach. To co poupalam ESĘ Na fotelu pasażera czemu nie
malik Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Zmieniłem mail na gmail-owy i doszło po 2 sekundach. To co poupalam ESĘ Na fotelu pasażera czemu nie za kierownicą Spiszemy odpowiednią umowę przewidującą każdy scenariusz. Zabezpieczysz ją domem, to wtedy Cie puszczę za kółko
kokos Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 kokos ty też jedziesz ?? raczej jade ,chyba ze auto pojdzie do lakieru i nie zdaze odebrac
Rekomendowane odpowiedzi