Dzina290495 Opublikowano 1 Września 2019 Opublikowano 1 Września 2019 Cześć przepalily mi sie dwie żarówki wymieniłem i zapalily mi sie wszystkie kontrolki w czym jest problem?
piotrsob1 Opublikowano 1 Września 2019 Opublikowano 1 Września 2019 (edytowane) Problem jest w tym że moja szklana kula nie widzi problemu po tak wyczerpującym opisie .... Jak chcesz pomocy to mógł byś szerzej i konkretnie naświetlić problem Które żarówki wymieniałeś, może jakieś zdjęcie jakie kontrolki się świecą na blacie, + wszystkie inne informacje które mogą ułatwić dedukowanie ... Edytowane 1 Września 2019 przez piotrsob1
Dzina290495 Opublikowano 2 Września 2019 Autor Opublikowano 2 Września 2019 wymienilem zarowki swiatel mijania z przodu(h7) no co mege wiecej powiedziec odpalilem no i sie zaswiecily kontrolki tak jak widac na zdjeciu
piotrsob1 Opublikowano 2 Września 2019 Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) No nie wygląda to dobrze Na początek odłącz akumulator na kilka minut, być może wystąpiły jakieś stany nieustalone w sterownikach spowodowane np. zbyt niskim napięciem zasilającym . Jest mała szansa że to pomoże . Jak nie pomoże to podłącz auto pod kompa, i sczytaj błędy w poszczególnych sterownikach W tym roczniku był też problem z wysypującym się programem sterującym zestawem wskaźników, a działo się to n.p. podczas odłączania /podłączania akumulatora.... Edytowane 2 Września 2019 przez piotrsob1 1
Dzina290495 Opublikowano 2 Września 2019 Autor Opublikowano 2 Września 2019 Odłączenie akumulatora nic nie daje zobaczymy co powie komputer
Rekomendowane odpowiedzi