Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

*Sprzedam* Audi A6 C7 3.0TDI V6 Quattro Stronic gwint radar kamera webasto panorama koła 20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
19 godzin temu, marcinch001 napisał:

Ile taka usługa kosztuje ?

Sam wygrywałem wszystko, a mapy i oprogramowanie z sieci :thumbup1: wystarczy karta pamięci, ja nawet puszczałem pliki z pendrive.

Edytowane przez krystek590

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, szafa napisał:

Ten głośnik podpasował w fabryczne miejsce?

Idealnie na styk pasuje :whistling:

Opublikowano
  • Autor
20 godzin temu, tazzi napisał:

Czyli mówisz ze warto zmienić ? w takim razie chyba też sobie zamówię :)

Nie myślałeś nad zmianą reszty głośników ? :P sam zastanawiałem się nad zianą serii na bose ale podobno nie gra to jak powinno z opinii innych użytkowników :/

Myślałem nad bose, ale też szału nie ma. Wymieniłem głośnik i jeszcze spróbuję poprawić dźwięk przez vcds, jeśli to nie pomoże to trzeba założyć adapter i wzmacniacz do suba. Mnie zależy na basie, bo wysokie tony są nienajgorsze.

Opublikowano

Orientujesz się czy audi ma we wszystkich modelach ten sam sub?? 

Opublikowano

Prze kozacki avancik. Fajnie leży i koło idealnie pasuje. 

3.0 fajnie jeździ  nawet bardzo fajnie :thumbup1:

Kiedyś kupię taki :naughty:

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, wielik napisał:

Prze kozacki avancik. Fajnie leży i koło idealnie pasuje. 

3.0 fajnie jeździ  nawet bardzo fajnie :thumbup1:

Kiedyś kupię taki :naughty:

Dziękuję :hi:może jak będziesz szukał to moja będzie na sprzedaż :tongue4:

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, qlimazz napisał:

Orientujesz się czy audi ma we wszystkich modelach ten sam sub?? 

Jeśli chodzi o zwykle audi multimedia z podobnych roczników to myślę, że tak. Głośnik(jeśli tak go można nazwać:facepalm:) jest według mnie ten sam ewentualnie kształt skrzynki inny.

Napewno się różni głośnik między sedanem i avantem.

Opublikowano
  • Autor

Skorzystałem dodatkowo z poniższego tematu. Jestem zaskoczony jakie zmiany wprowadziło kodowanie. Wszystkie głośniki zaczęły grać jakby wzmacniacz został podkręcony i bass polepszył się kilkukrotnie. Czuć masaż na plecach przy ustawieniu głośności na 12, gdzie sub i niskie tony są ustawione na 3/4. Takiego efektu spodziewałbym się po montażu wzmacniacza, a tu obyło się bez kosztów :banan::whistling:

Opublikowano
56 minut temu, krystek590 napisał:

Skorzystałem dodatkowo z poniższego tematu. Jestem zaskoczony jakie zmiany wprowadziło kodowanie. Wszystkie głośniki zaczęły grać jakby wzmacniacz został podkręcony i bass polepszył się kilkukrotnie. Czuć masaż na plecach przy ustawieniu głośności na 12, gdzie sub i niskie tony są ustawione na 3/4. Takiego efektu spodziewałbym się po montażu wzmacniacza, a tu obyło się bez kosztów :banan::whistling:

Zgadza się u mnie bez Suba gra też wystarczająco po przekodowaniu

Edytowane przez wielik

Opublikowano

Właśnie na klubie a6 dużo osób zmienia nagłośnienie i po tym zabiegu kodowanie, różnica jest bardzo duża  :) A jak widać wystarczy zmienić kodowanie na seryjnym sprzęcie i jest dużo lepiej ;)

Opublikowano

w lifcie się chyba nie da :whistling:, próbowałem nie nie mogłem połączyć się ze sterownikiem radia

Opublikowano
  • Autor

Mnie nie wytrzymał jeden głośnik po tym modzie :decayed: jest okazja do założenia nowych.

Opublikowano
W dniu 9.04.2020 o 00:20, krystek590 napisał:

Mnie nie wytrzymał jeden głośnik po tym modzie :decayed: jest okazja do założenia nowych.

Co będziesz wkladal? Bo u mnie też z przodu jeden pierdzi :p 

I takie pytanie nie masz wrażenia że jednak dzwiek na zmienionym kodowaniu na tych seryjnych glosnikach jest gorszej jakosci ?  

Opublikowano
  • Autor
W dniu 10.04.2020 o 11:22, tazzi napisał:

Co będziesz wkladal? Bo u mnie też z przodu jeden pierdzi :p 

I takie pytanie nie masz wrażenia że jednak dzwiek na zmienionym kodowaniu na tych seryjnych glosnikach jest gorszej jakosci ?  

Nie będę tutaj inwestował, ponieważ wszystko będzie lepsze od ori głośników :decayed:

Myślę, że wrażenie gorszego dźwięku po zmianie kodowania może powodować fakt, że ori głośniki nie dają rady. Suba poprawiłem i do tego przednie głośniki wymienię i zobaczymy jak to zagra :eusathink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj zabrałem się za montaż głośników do drzwi, ponieważ już trzy razy w drzwiach wymieniałem :facepalm: Zaryzykowałem i kupiłem najzwyklejsze głośniki 20cm, jak nie będą grały to sobie do garażu zabiorę i kupie coś z wyższej półki :decayed: Zdecydowałem się na nie, bo zauważyłem, że nawet często jest to spotykany głośnik w skrzyniach i szczerze nie jest źle. Upchane na styk :whistling:

spacer.png

spacer.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Jestem świeżo po wymianie podkładek pod wtryskami, znana przypadłość w 3.0TDI. Ogólnie koszt mały i roboty niewiele, a efekt słyszalny gołym uchem :decayed: W biTDI tych podkładek przy mniejszym przebiegu to przeważnie prawie już nie ma, u mnie nie było tragedii jak widać. Polecam zabieg :thumbup1:

Na foto porównanie nowej i starej podkładki. Jak coś mam nowy komplet podkładek kupionych przez pomyłkę do innych wtrysków z 3.0TDI, oddam za czteropaka :)

spacer.png

Opublikowano
  • Autor

Mała aktualizacja :) zbieram się ku przyciemnianiu wszystkich chromów łącznie z emblematami i lampami :D

spacer.png

Opublikowano

Ginie to koło w tym dwubarwnym malowaniu, w srebrnym wyglądało by lepiej moim zdaniem, co do chromów obowiązkowo albo okleić albo pomalować ;) z tyłu dokładkę zmień na sline, dupca od razu wyładnieje :D

Edytowane przez szafa

Opublikowano
  • Autor
58 minut temu, szafa napisał:

Ginie to koło w tym dwubarwnym malowaniu, w srebrnym wyglądało by lepiej moim zdaniem, co do chromów obowiązkowo albo okleić albo pomalować ;) z tyłu dokładkę zmień na sline, dupca od razu wyładnieje :D

Z kołami widzę, że co osoba to inna opinia :tongue4:wczesniej były srebrne i też lipa. Muszę, kupić jakąś porządną folie od 3M i się zabrać za to :decayed: co do dokładki to tylko ori sline, by wchodził w grę.

Opublikowano
  • Autor

z focusem :naughty:

received_591258788152013.jpg