Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Że dzisiaj fajna pogoda dobrałem się do turbinki :decayed:. Zdjąłem wąż i troszkę oleju tam było lecz chyba to nie kłopot :mysli:,i jeszcze luzy sprawdziłem jest trochę na boki ale nie więcej niż 0,7 mm wzdłużnego brak .Jak myślicie wystarczy narazie samo czyszczenie .

Może jakieś wspólne rozbieranko zrobimy u mnie w garażu ,poświecę swoje auto na testy :naughty:

Warunek jeden to narzędzia bo mam brak :cool1:

Adaś co mam kupić za uszczelki bo pewnie nowe potrzebne ?

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 429,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Patryk moim zdaniem kupa ... oddaj turbinę w fachowe ręce luz 0.7 mm to dużo za dużo

Opublikowano
:wallbash: myślałem że przejdzie :kwasny: to kto pomoże przy wyciąganiu :mysli: narzędzia może skołuje
Opublikowano

jutro pogadam odnośnie czyszczenia turbo w pracy z kolesiem, jego wujek ma właśnie ten zakład w Markusach

Opublikowano

jutro pogadam odnośnie czyszczenia turbo w pracy z kolesiem, jego wujek ma właśnie ten zakład w Markusach

Wieszcz czyszczenie czyszczeniem ale łożyskowanie do zrobienia .

U mnie w robocie za gt22 z koparki zapłacili 1000 netto wiec ja se polatam jeszcze jak taka cena będzie

Opublikowano

zachcialo Ci sie czyscic to musisz wymienic :tongue4: trzeba bylo jezdzic jak jest :naughty: hehehe :wink4:

Opublikowano

zachcialo Ci sie czyscic to musisz wymienic :tongue4: trzeba bylo jezdzic jak jest :naughty: hehehe :wink4:

Jeżdżę cały czas ale przerywa i wpada czasami w tryb awaryjny :wink4:

Jak w pędzel dostanie to jest spokój

Opublikowano

wylej olej i będzie śmigać... :good: :>

muszę tego OCT w końcu zamontować... bo leży już chyba z pół roku...

Opublikowano

wylej olej i będzie śmigać... :good: :>

muszę tego OCT w końcu zamontować... bo leży już chyba z pół roku...

Może jak będą chęci to ją wy***ie i wyczyszczę aby pojeździła jeszcze rok chociaż to przy dobrych wiatrach zmienię budę

Opublikowano

Patryk... lepszym wyjściem będzie jeżdżenie i czekanie w dziale sprzedam na używaną AJM po kimś pewnym kto założył AVF... pewnie z 400zł wyjdzie :wink4:

i daj sobie spokój w takim przypadku z Markusami

Wszystko pod warunkiem że w przyszłym roku się pozbywasz auta...

Opublikowano

chwila chwila czyszczenie to czyszczenie regeneracja full a wymiana łożysk to też inna sprawa - niestety nikt bez obejrzenia turbiny na stole po rozebraniu nie wywróży co należy przy niej zrobić.

Patryk a wywala ci opary olejowe EGRem?

Opublikowano

Dobrze prawisz sezon się zbliża podczepię przyczepkę i se polatam troszkę :evil:

Opublikowano

i czekanie w dziale sprzedam na używaną AJM po kimś pewnym kto założył AVF... pewnie z 400zł wyjdzie :wink4

tylko o tej części zdania nie zapomnij... i to nie za pół roku :wink4:[br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 20:30_________________________________________________

chwila chwila czyszczenie to czyszczenie regeneracja full a wymiana łożysk to też inna sprawa - niestety nikt bez obejrzenia turbiny na stole po rozebraniu nie wywróży co należy przy niej zrobić.

Patryk a wywala ci opary olejowe EGRem?

Adaś... byłeś kiedyś u nich?

Opublikowano

Patryk... lepszym wyjściem będzie jeżdżenie i czekanie w dziale sprzedam na używaną AJM po kimś pewnym kto założył AVF... pewnie z 400zł wyjdzie :wink4:

A ta co ostatnio była na sprzedaż na forum chyba Grzesiek podsyłał linka kilka stron temu...chyba 600zł kosztowała...[br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 20:52_________________________________________________http://www.portel.pl/ogloszenia.php?id_ogl=707750&ns0=2&n2=21&zaa=0&id_kat=16&fot=0&rodzaj=0&fir=0&lw=1&slw=&cmin=&cmax=&kat1=0&kat2=0&kat3=0

ładne... mam nadzieję że nie zje....ią znowu linków na portelu :wallbash:

Opublikowano

zje..ali heheh :polew: chyba ze chodzilo Ci o tego Mundka z 95 roku ? :polew::naughty::slina: :slina: :slina:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

no serio...

ale widziałem zaraz po wstawieniu... felgi ładne... i za 550 :gwizdanie:

Opublikowano

zje..ali heheh :polew: chyba ze chodzilo Ci o tego Mundka z 95 roku ? :polew::naughty::slina: :slina: :slina:

co za portel :thumbdown: a takie ładne felgi 17'' były...

Opublikowano
Opublikowano

hehehe daleko nie trzeba bylo szukac :tongue4:

Opublikowano

DZIŚ SPOT

!!! zapraszamy wszystkich !!!