Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tej radości ... nie wysiadł jeszcze z auta :kox:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 422,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

f*ck ... czemy sie nie zakładaliśmy :evil:

Opublikowano

trzeba przyznać że te silniki królują z serią :good: prawie 350Nm przy 2000 :shocked:

a programik rzeczywiście bezpieczny :naughty:[br]Dopisany: 27 Marzec 2010, 08:13_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/zawieszenie/all_zeszyt_serwisowy-t125258.0.html;new#new

ściągać póki działa... do B5

Opublikowano

No dopiero wróciłem, wiecie ile to trzeba się najeździć żeby wózek dla bliźniaków kupić? i to jeszcze w tej zj**.... Warszawie gdzie na każdych światłach jest korek? :wallbash:

zaraz wykres wklejam :naughty:

Ok wkleiłem :

http://www.a4-klub.pl/smf/wykresy_po_modyfikacjach_projekty_modyfikowanych_aut/b6_avf_no_i_wykresik_z_rozdziwiczenia_mojej_furki_u_rogala-t125161.0.html;new#new

Adaś się o 1km pomyliłeś co do serii :tongue4:

No i chyba obyło się bez mandatów no chyba że przyjdą zdjątka :gwizdanie:

:kox: :oklaski:

trzeba przyznać że te silniki królują z serią :good: prawie 350Nm przy 2000 :shocked:

a programik rzeczywiście bezpieczny :naughty:[br]Dopisany: 27 Marzec 2010, 08:13_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/zawieszenie/all_zeszyt_serwisowy-t125258.0.html;new#new

ściągać póki działa... do B5

zassane tylko po niemiecku :cool1:

Opublikowano

heh u nas nie przejdzie :cool1:

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_sprzeglo_zrywne_kompresora_klimatyzacji_zdjecia-t81803.0.html;msg1496851#msg1496851

Grzesiek a te zdjęcie to niby tej twojej sprężarki?

bo mówię ci że jak macałem to wyczuwalna była tylko śruba na środku a na około gładko. Na czuja to bym dał głowę że wyczułem coś innego niż na tym zdjęciu....

Opublikowano

ja pierd....................

Ty wiesz że możesz mieć rację :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Na tej kartce obok swojego numeru alternatora zapisałem CHYBA numer kolegi sprężarki... a on ma golfa 3 więc pasuje jak ulał... i miał wtedy problemy z nią...

coś mi się ubzdurało że to moja :thumbdown:

no to może gumki jeszcze się przydadzą...

Opublikowano

no to może gumki jeszcze się przydadzą...

No zobaczymy jak Bart-S zrobi fotostory :wink4:

Opublikowano

A ty dalej do Filtrona pijesz ? :)

Przecież tam jest mowa i wina filtra paliwa i tego Filtrona bym nie założył dlatego Manna kupiłem :naughty:

Opublikowano

chłopaki dajcie mi namiary na stację obsługi która robi przeglądy , konkretnie chodzi mi o numer telefonu, po świętach będę w Elblągu a przegląd mi się kończy

Opublikowano

chłopaki dajcie mi namiary na stację obsługi która robi przeglądy , konkretnie chodzi mi o numer telefonu, po świętach będę w Elblągu a przegląd mi się kończy

Wal na zagonową 12 akurat obok pracuje :naughty:

http://www.zumi.pl/321421,Stacja_Kontroli_Pojazdow._Jan_Raszuta,Elblag,firma.html

Opublikowano

adadur po Justynę leciałeś :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Kto lata ciemną (może czarną) B5 po 2 lifcie na blachach z Morąga (NMR) ?? Ktoś z "żuławskich" czy "olsztyńskich" ? Bo mijałem dziś koło 15 na moście w Malborku - miała kratki klubowe z przodu i tyłu...

Opublikowano

z tych drugich chyba :cool1:[br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 21:03_________________________________________________Aha a pojawisz się przed sprzedażą furki :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Może może... Jak spot nie będzie we wtorek lub czwartek to się postaram (Ola ma angielski i zawsze ją odbieram ~19.15) a spoty są jak są hehe :wink4:

Opublikowano

Adaś zobacz Audi 80 B3 i mają awaryjne tak jak mówiłem:

K_ofS.jpg

Może po którymś roczniku miały już normalnie....

Co do odgrzybiania klimy mam 3 gości chętnych z roboty plus my Patryk to już zbiorówka... :polew:

Opublikowano

Faktycznie - no ja z B2 - 1986 (ostatnie roczniki) przesiadłem się na B3 z 1990r. które było po pewnych zmianach i jak patrze to faktycznie do 89 mają taki układ dźwigni a od 90 roku manetki (zaokrąglone) są niemal takie jak w A4 (B5) (i innych w latach 90-ych)