Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WESOŁEGO ALLELUJA

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 422,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wesołych Świąt ! :hi:

Opublikowano

ZDROWYCH I WESOŁYCH :naughty:

Opublikowano

Najlepszego Wszystkim :naughty:

Opublikowano

Dobra już po świętach jutro do pracy ;(

Opublikowano

Dobra Panowie, temp w samochodzie robi się mało przyjemna bez klimy...trza by coś postanowić i ruszyć temat z odgrzybianiem...Adaś coś się wyjaśniło u ciebie w tym temacie? jak nie to może na tą Danę trza by się zdecydować :gwizdanie:

Opublikowano

no to wesołego po świętach :decayed:

Opublikowano

Wyjaśniło się dziś rano ... pełny serwis dla sprawnej instalacji to 100zł o ile będzie kilka auto ok. 5-u.

czyli mniejwięcj zabieg: sprawdzenia ilości czynnika, odessanie, spr. czy trzyma ciśnienie, wtłoczenie ponownie czynnika który przeszedł przez maszynę i został dodany świeży olej, na koniec ozonowanie - jakieś 10-15 minut. W sumie wszytko jakąś godzinkę schodzi.

To jeszcze raz kto chętny mówić.

ps. co do samego odkażania ja tam chętnie bym jednak kupił wurtha i mimo wszystko popsikał a do tego ozonowanie.

Opublikowano

Wyjaśniło się dziś rano ... pełny serwis dla sprawnej instalacji to 100zł o ile będzie kilka auto ok. 5-u.

czyli mniejwięcj zabieg: sprawdzenia ilości czynnika, odessanie, spr. czy trzyma ciśnienie, wtłoczenie ponownie czynnika który przeszedł przez maszynę i został dodany świeży olej, na koniec ozonowanie - jakieś 10-15 minut. W sumie wszytko jakąś godzinkę schodzi.

To jeszcze raz kto chętny mówić.

ps. co do samego odkażania ja tam chętnie bym jednak kupił wurtha i mimo wszystko popsikał a do tego ozonowanie.

Siema, no to tak z chętnymi:

-ja,

- Patryk i Krzysiek (kbibi) chyba byli chętni;

- 3 gości ode mnie z pracy - było chyba 4, ale nie mogę skojarzyć - muszę to jeszcze potwierdzić ale to jutro bo dziś mam wolne

Czyli razem 5-6 osób to chyba styknie...

Co do wurtha to ja zobaczę jak będzie po ozonowaniu :cool1:

Dzięki za info adadur :notworthy:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 13:45_________________________________________________Aha w miarę możliwości Patryk i Krzysiek potwierdźcie czy dalej aktualne, ja potwierdzę typów z roboty jutro i trzeba by uderzać bo zapach już mnie wkurza :sick3:

Opublikowano
  • Autor

Kto był wczoraj koło 14 w Stegnie ?? Dziadek ??

Opublikowano

Kto był wczoraj koło 14 w Stegnie ?? Dziadek ??

Ta byłem, masakra ta droga do morza, 5km/h jechałem :wallbash: ale nie widziałem czarnego b7

Opublikowano
  • Autor

Droga madafaka no nie ? hyhy B7 stało w lesie... :decayed:

Opublikowano

Chyba pół elbląga było wczoraj w Stegnie ;). Też jechałem lasem, chciałem wracać asfaltem ale znajomy co mieszka w Stegnie powiedział że lasem mniej dziur :polew:

Opublikowano

Las po bokach wycinali to może coś będą remontować z tą drogą albo na więcej bud miejsce robią :wallbash: tyle kasy trzepią na tej dzierżawie terenu dla bud a na drogę nie stać, wstyd, no ale taka Polska :gwizdanie:

Opublikowano

Tez pisze sie na klime jak cos, czekam tylko na numer do adama bo gdzies posialem i moj tata autkiem podjechal by tylko dajcie znac kiedy i gdzie robimy?

Opublikowano

co do samego odkażania ja tam chętnie bym jednak kupił wurtha i mimo wszystko popsikał a do tego ozonowanie.

był dzisiaj u mnie w robocie gość od wurth-a i preparat ma po 36 netto i starcza na 2 razy :naughty:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 16:00_________________________________________________Aha na klimę się pisze tylko gdzie to będzie :decayed:

Opublikowano

Gdzie to będzie to już adadur musi się wypowiedzieć a kiedy to ja bym chciał już w tym tygodniu. Tak jak pisałem wcześniej jutro potwierdzę ludzi z roboty i ugadamy się co do szczegółów jutro z Adamem.

Opublikowano

Lista na serwis klimy narazie to:

- dziadekblack

- Buszek

- Patrykbor

Robiłem serwis klimy w zeszłym roku i zastanawiam się czy robić - na pewno za odkażanie muszę się zabrać i na tym mi zależy.

ten serwis co zrobią klimę to trochę zamotanie z dojazdem mam nadzieję że zrozumiały będzie opis:

Jedziecie na Gronowo Górne - skręcacie jak autobus 16 czyli w stronę osiedla, dojedziecie pod osiedle (tak na górce niemal) i będzie skręt w prawo z pierwszeństwem już na osiedle (zaczną się bloki) to nie skręcacie jak droga z pierwszeństwem na osiedle tylko jedziecie prosto, dalej przejedziecie górkę i następnie pod wiaduktem i będziecie jechali wzdłuż drogi 22, przejedziecie tak z 500m-800m ze dwie górki i będzie droga w prawo, wjedziecie ze 150m lekko w górę i po lewej będzie taki mechanik, może się z zewnątrz nie prezentuje ale zrobią chłopaki co potrzeba.

Opublikowano

Ok to na kiedy autka musimy szykowac? Jakis termin gdzie all jada?

Opublikowano

Lista na serwis klimy narazie to:

- dziadekblack

- Buszek

- Patrykbor

Robiłem serwis klimy w zeszłym roku i zastanawiam się czy robić - na pewno za odkażanie muszę się zabrać i na tym mi zależy.

ten serwis co zrobią klimę to trochę zamotanie z dojazdem mam nadzieję że zrozumiały będzie opis:

Jedziecie na Gronowo Elbąskie - skręcacie jak autobus 16 czyli w stronę osiedla, dojedziecie pod osiedle (tak na górce niemal) i będzie skręt w prawo z pierwszeństwem już na osiedle (zaczną się bloki) to nie skręcacie jak droga z pierwszeństwem na osiedle tylko jedziecie prosto, dalej przejedziecie górkę i następnie pod wiaduktem i będziecie jechali wzdłuż drogi 22, przejedziecie tak z 500m-800m ze dwie górki i będzie droga w prawo, wjedziecie ze 150m lekko w górę i po lewej będzie taki mechanik, może się z zewnątrz nie prezentuje ale zrobią chłopaki co potrzeba.

te Adaś gronowa ci się nie pomyliły :naughty: