Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 424,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A mnie to pasuje :naughty: :> :dance2:[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 22:34_________________________________________________z jednego powodu :cool1:

z drugiego:

http://www.teufel.de/Heimkino/Theater-200.cfm

Opublikowano

Grzesiek to koło pasowe od pompy wspomagania, o którym gadaliśmy to w ASO w Seacie 51zł, z wymianą 100zł ... więc nawet taniej niż ci mówiłem...[br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 12:00_________________________________________________Z wymianą gumek kupa, nie udało mi się odkrecić osłony pod silnikiem. NIe miałem dość dużego śrubokrętu żeby odkręcić platikową śrubę która trzyma osłonę z nadkolem...ile ja się z tym namęczyłem i odpuściłem w końcu...pozostanie mi jednak komuś to odstawić chyba że załatwię sobie taki śrubokręt...

Przez takie gówno, lipa :wallbash:

Opublikowano

no narzędzia to podstawa :good:

a to koło pasowe to ma jakiś numer? czy nieosiągalny?[br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 13:56_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: wlazłem przez przypadek... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=stats

nie ma jak nuda w pracy :good:[br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 13:58_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_sprzedam_turbosprezarke_garrett_gtb1756vk_z_27_tdi_v6-t123552.0.html;topicseen :mysli: wejdzie? :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 14:00_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_prostowanie_felg_alu_czy_warto_jesli_nie_bija-t123391.0.html;msg1476532#msg1476532

zobaczcie czym mamuśki jeżdżą... poniżej info o wirusie... Nm :cool1::kox:

Opublikowano

a to koło pasowe to ma jakiś numer? czy nieosiągalny?

Na fakturze mam coś takiego:

symbol towaru Nazwa towaru

038145255B koło pasowe

cena netto: 42.40

wartość sprzedarzy: 51.85

a ta suszara pewnie wejdzie bo daje flansze do 1z więc do nas tym bardziej podejrzewam :gwizdanie:

Opublikowano

"038145255B KOŁO PASOWE KOŁO PASOWE 42.01zł 51.25zł"

orżnęli Cię o 60gr :naughty:

dzięki za numer...

a ta suszara pewnie wejdzie bo daje flansze do 1z więc do nas tym bardziej podejrzewam :gwizdanie:

no właśnie sobie pogadałem z nim trochę mailowo z ciekawości... to turbo jest lepsze od BRD... duży wirnik po stronie zimnej powoduje że szybko wstaje i starcza do 220KM :kox: tylko że wtedy to już nawet sprzęgło do radzikowskiego trzeba by było oddać... nie dla mnie ale ciekawe...

Opublikowano

18tki pewnie Sline może RS :naughty: zapoda i będzie malina...

Opublikowano

no właśnie sobie pogadałem z nim trochę mailowo z ciekawości... to turbo jest lepsze od BRD... duży wirnik po stronie zimnej powoduje że szybko wstaje i starcza do 220KM :kox: tylko że wtedy to już nawet sprzęgło do radzikowskiego trzeba by było oddać... nie dla mnie ale ciekawe...

kupuj przecież lubisz chomikować rzeczy w piwnicy :decayed:

Opublikowano

chyba link ci się pomylił

http://www.portel.pl/ogloszenia.php?id_ogl=705357&ns0=0&n2=3&zaa=0&id_kat=57&fot=0&rodzaj=0&fir=0&lw=1&slw=&cmin=&cmax=&kat1=0&kat2=0&kat3=0

tak to były moje felgi....2h po ogłoszeniu ktoś je kupił........a w planach mam nie jeździć na 17' w zimę max 16'

a na lato mam swoje 18' marne bo marne ale są dorzucę jakies dystanse 10mm przód 15-17mm tył i będzie się jeździło

HWxzA.jpg

Opublikowano

chyba link ci się pomylił

http://www.portel.pl/ogloszenia.php?id_ogl=705357&ns0=0&n2=3&zaa=0&id_kat=57&fot=0&rodzaj=0&fir=0&lw=1&slw=&cmin=&cmax=&kat1=0&kat2=0&kat3=0

tak to były moje felgi....2h po ogłoszeniu ktoś je kupił........a w planach mam nie jeździć na 17' w zimę max 16'

a na lato mam swoje 18' marne bo marne ale są dorzucę jakies dystanse 10mm przód 15-17mm tył i będzie się jeździło

HWxzA.jpg

Coś oni tam mają kaszanę na tym portelu...jak wklejałem to był dobry link, teraz ten w twoim poście też wskazuje niedobrze :wallbash:

a na zimę też popieram mniejszy rozmiar bo i oponka tańsza, wyższy profil na dziury itd.

Opublikowano

no faktycznie jakaś lipa z tymi linkami

Opublikowano

kupuj przecież lubisz chomikować rzeczy w piwnicy :decayed:

jak by to było BRD w miarę nowe to już by było sprzedane... :naughty: nie chce mi się bawić w takie cuda...

Opublikowano

Z wymianą gumek kupa, nie udało mi się odkrecić osłony pod silnikiem. NIe miałem dość dużego śrubokrętu żeby odkręcić platikową śrubę która trzyma osłonę z nadkolem...ile ja się z tym namęczyłem i odpuściłem w końcu...pozostanie mi jednak komuś to odstawić chyba że załatwię sobie taki śrubokręt...

Kurna bo tego się nie wykręca :tongue4:

Opublikowano

Z wymianą gumek kupa, nie udało mi się odkrecić osłony pod silnikiem. NIe miałem dość dużego śrubokrętu żeby odkręcić platikową śrubę która trzyma osłonę z nadkolem...ile ja się z tym namęczyłem i odpuściłem w końcu...pozostanie mi jednak komuś to odstawić chyba że załatwię sobie taki śrubokręt...

Kurna bo tego się nie wykręca :tongue4:

no a jak? przecież to razem jest tzn osłona silnika z takim łącznikiem który się zkręca z nadkolem plastikowym...z jednej strony poszło łatwo a zdrugiej :slina: nie widziałem tam możliwości rozłączenia tego łącznika od osłony bo było na takich plasikowych nitach

Opublikowano

Nie wiedziałem tego w B6 ale pewnie to nie są śruby tylko kołki - wszystkie są w poziomie (lub w pionie) przekręcasz o 90st. na pion (poziom) podważasz by wysunąć kołek

Panowie luknijcie na to:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12040928

Grzesiu co ci się rzuca w oczy na fotce??? zapewne autko rzeźbione więc dlatego tak ma.

Opublikowano

Nie wiedziałem tego w B6 ale pewnie to nie są śruby tylko kołki - wszystkie są w poziomie (lub w pionie) przekręcasz o 90st. na pion (poziom) podważasz by wysunąć kołek

Panowie luknijcie na to:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12040928

Grzesiu co ci się rzuca w oczy na fotce??? zapewne autko rzeźbione więc dlatego tak ma.

Dokładnie tak jak mówisz, własnie tego jednego kołka nie mogłem przesunąć o 90st. a już myślałem że taki ze mnie "moron" że jakoś inaczej to się zdejmuje :tongue4:

Apropos b6 to czyżby miał FMIC-a[br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 22:04_________________________________________________dopiero doczytałem że ma :tongue4:

Opublikowano

co do autka ... to chodzi o wnętrze i fotkę paneliku z...

Opublikowano

dayline :tongue4:

- Układ automatycznych świateł z czujnikiem zmierzchu

- Układ świateł dziennych

- Światła comming home (oświetlanie światłami przestrzeni wokół samochodu po zmroku )