Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma co ale z pogodą to się wstrzeliłem - woda w jeziorze jak zupa i przez ostnich parę lat chyba się tyle nie napływałem co ostatni tydzień - a zużycie piwa ... za głowę się można złapać ile schodziło

znalazłem ostatnio niewiarygodnie czyste jezioro. dno było widać na głębokości 3 metrów.

czyściutka plaża, fajny i dość spory pomost, wypożyczalnia sprzętu wodnego i bar z cenami jak w zwykłym sklepie ( piwo Żywiec puszka cena coś ok. 3,30 lub 3,50 ).

jezioro podobno ma 67 metrów głebokości i pływa w nim mnóstwo ryb ( jeśli kogoś to kręci ) sam kilka sztuk złapałem.

miejscowość nazywa się Mysłaki Małe trasa : Elbląg, Pasłęk, Godkowo, Miłakowo i Mysłaki. odległość ok. 65 km.

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 432,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mi to daje jakby z hamulcow i tak mysle ze to raczej cos z zaciskami bo jak naciskam hamulec to dopiero slychac, a jak hamuje silnikiem to nie

1. klocki ze sprężynkami? (takie kółko na z wystającym metalem na środku)

2. przesmaruj prowadnice... tylko smarem do tego przeznaczonym

i 2 rzeczy na razie wyeliminujesz

od kiedy to masz? od jakiejś zmiany części?[br]Dopisany: 18 Lipiec 2010, 21:58_________________________________________________

Nie ma co ale z pogodą to się wstrzeliłem - woda w jeziorze jak zupa i przez ostnich parę lat chyba się tyle nie napływałem co ostatni tydzień - a zużycie piwa ... za głowę się można złapać ile schodziło

znalazłem ostatnio niewiarygodnie czyste jezioro. dno było widać na głębokości 3 metrów.

czyściutka plaża, fajny i dość spory pomost, wypożyczalnia sprzętu wodnego i bar z cenami jak w zwykłym sklepie ( piwo Żywiec puszka cena coś ok. 3,30 lub 3,50 ).

jezioro podobno ma 67 metrów głebokości i pływa w nim mnóstwo ryb ( jeśli kogoś to kręci ) sam kilka sztuk złapałem.

miejscowość nazywa się Mysłaki Małe trasa : Elbląg, Pasłęk, Godkowo, Miłakowo i Mysłaki. odległość ok. 65 km.

z pewnością się przyda :hi:

Opublikowano

GRazny przed trasa byly wymieniane wszystkie pierdolki co trzeba wiem ze wahacz byl jakis wymieniony jeden, ale przez te tysiace km nic tutaj troche sie posmigalo i tak z nikad autko postalo na drugi dzien cos pyka po przejechaniu z 20km :mysli:[br]Dopisany: 19 Lipiec 2010, 08:34_________________________________________________Jak narazie okazalo sie ze kolo bylo kiepsko dokrecone i tarcza byla lozna i to chyba pukalo :shocked: dokrecilem wszystko i nic nie puka normaknie poracha bo kolo bylo tak dokrecone slabo ze reka odkrecalem :thumbdown:

Opublikowano

jak tam urlopujecie się czy jak?

Opublikowano

jak tam urlopujecie się czy jak?

ta wieczorem na balkonie z piwkiem , jak temp spadnie do normalnych wartości :gwizdanie:

Opublikowano

wczoraj odprowadzałem auto do garażu po 23 ... 26,5 - 27 st.C ;) ... po drodze kupiłem se piwko w nocnym ;)

Opublikowano

wczoraj odprowadzałem auto do garażu po 23 ... 26,5 - 27 st.C ;) ... po drodze kupiłem se piwko w nocnym ;)

Mogłeś zajechać to byśmy razem se spili :wink4:

Opublikowano

hejka chopaki ja już po powrocie z wojaży urlopowych dzisiaj byla trasa Kudowa Zdrój - Świnoujście 657km czas 7h30m, trasa około 60 km przez czechy , Polska tylko do A4 koło Legnicy , A4 na Olszynę do Niemiec , minąłem Berlin z prawej mańki, do Kołbaskowa i dalej do świnoujścia , czas przejazdu z dwoma 30 min przystankami. [br]Dopisany: 22 Lipiec 2010, 19:03_________________________________________________dwa tygodnie wcześniej Świnoujście-Praga wyszło 605km pod sam hotel czas 7h z postojem 40 min, powiem krótko my takich dróg jak Niemcy nigdy nie będziemy mieli, człowiek jedzie po Polsce 450km a zrąbany jakby przejechał 800..., wineta na Autostrady i ekspresówki w czechach 10 dni 10euro

a jeśli chodzi o prędkość to nie szalałem Niemcy tam gdzie nie było ograniczenia to na blacie 140km/h

Opublikowano

Nie wiem że jak się pytałeś rozmyślałeś o drodze przez PL - no ja niebawem sprawdzę PL drogi :shocked:

Opublikowano

Nie wiem że jak się pytałeś rozmyślałeś o drodze przez PL - no ja niebawem sprawdzę PL drogi :shocked:

i po takiej wycieczce zawias do wymiany :polew::decayed:

Opublikowano

i po takiej wycieczce zawias do wymiany :polew::decayed:

piep...e i jeżdże środkiem :tongue4:

Opublikowano

i tak trzymać musisz być KING OF THE ROAD :decayed::naughty:

Opublikowano

Jak się chce przetestować lokalnie zawiechę polecam dołem do Fromborka (Kamionek, Suchacz, Tolkmicko). Dziur jako takich nie ma przez co jedzie się około 100 km/h bo wolniej jakoś nie wypada, ale za to nawierzchnia powoduje darmowy masaż pleców i bezbłędną lokalizację wszystkich luźnych elementów w aucie :decayed:

Opublikowano

Jak się chce przetestować lokalnie zawiechę polecam dołem do Fromborka (Kamionek, Suchacz, Tolkmicko). Dziur jako takich nie ma przez co jedzie się około 100 km/h bo wolniej jakoś nie wypada, ale za to nawierzchnia powoduje darmowy masaż pleców i bezbłędną lokalizację wszystkich luźnych elementów w aucie :decayed:

Zgadza sie Tolkmicko,kamionka.Mozna wypasc na dziurach.A zeby sie rozluźnic mozna wrocic z fromborka berlinka do elblaga :evil:

Opublikowano

rozważałem ale jednak przemyślałem i nie męczyłem dziecka całodzienną drogą po Polsce , z Mikołajek wróciłem do Świnoujścia też coś ponad 600 km ale cały dzień w drodze, dzień odpoczynku mała przepierka ubrań i heja do Pragi

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi::wink4:
Opublikowano

i jak po wakacjach :decayed:

Opublikowano

no ba... łopalony trochę... a niby 2 dni :naughty:

Opublikowano

fajkami to ty łopalony :polew: