Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elblążaczki macie juz 500 stron :good: trzeba to jutro opic :decayed:

no to za co już mamy :decayed:

[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 10:33_________________________________________________http://allegro.pl/show_item.php?item=1576559400

dziadek... pokaż nowemu... szkoda że przeoczyłem... ale pewnie i tak z kasą bym się nie wyrobił :wink4: (choć to chyba czarne)

no ale podświetlane, podgrzewane, siatka, schowek i podłokietnik z nową przyciskiem

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 428,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

szkoda że przeoczyłem...

po co ci takie do garażu :wink4:

Opublikowano

szkoda że przeoczyłem...

po co ci takie do garażu :wink4:

ha ha... no racja... pewnie by ze 2 lata poczekały...

Opublikowano

:good:

daj znać jak tam pranie parowe...;)

samochód właśnie odstawiłem, jakoś po 18 mam odebrać to wtedy napiszę o efekcie końcowym;)

Opublikowano

a sensor poduch nie strzelil ?bo to ze nie miales poduchy na miejscu to nie znaczy ze jest OK

Jeśli odpiął poduchę i włączył zapłon zapene świeciła mu się kontrolka AirBag mówiąca o wyłączeniu układu - nie sądze by coś się miało uszkodzić.

Poza tym nie do końca wiemy jakie to szkody mogło nic nie "wystrzelić".[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 20:53_________________________________________________

Wow!

extra bajerka[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 20:56_________________________________________________

no to pierwszy spot za mną ;) mam nadzieje że na kolejnych już również będę;) pozdrawiam wszystkich obecnych wczoraj ;)

Nie no tak,dobrze mowisz system jest nieaktywny,ale nie swiadczy to o tym ze crasha mogl zlapac,oczywiscie to nie jest pewne,ale przy takim uderzeniu nieraz pasazera lubi skok w bok zrobic.

Opublikowano

samochód właśnie odstawiłem, jakoś po 18 mam odebrać to wtedy napiszę o efekcie końcowym;)

tak więc, jeśli chodzi o pranie wnętrza to oceniam to: 5/6, fotele całkiem dobrze doprane, przyjemnie pachnące , chociaż jak odbierałem samochód to były jeszcze trochę mokre... jeśli chodzi o kokpit to tutaj trochę gorzej, spodziewałem się że kratki nawiewów będą lepiej wyczyszczone , i to samo jeśli chodzi o wszystkie przyciski, aczkolwiek pewnie sam bym tego lepiej nie zrobił :) więc nie ma co narzekać ;), ogólnie jak ktoś ma mocno poplamione fotele i/lub też chce odświeżyć wnętrze auta to polecam;)

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:drunk:

było ciężko ale dziś odeśpię ostatnie dwie noce. :decayed:

Opublikowano

no i w końcu pozbyłem się mojej zagadkowej audi.

nie wiem czy dobrze zrobiłem ale zamieniłem ją na golfa 4 1.9 TDI 90KM z 98 roku.

niestety jest to golas i do tego 3 drzwiowy, w manualu ale chyba łatwiej mi będzie go sprzedać.

Opublikowano
:blink:
Opublikowano

nie wiem czy dobrze zrobiłem ale zamieniłem ją na golfa 4 1.9 TDI 90KM z 98 roku.

niestety jest to golas i do tego 3 drzwiowy, w manualu ale chyba łatwiej mi będzie go sprzedać.

:good: jak nie zostawia trzech śladów i ma klime to zejdzie jak ciepła bułeczka a jak nie ma klimy to do zimy trzeba będzie poczekać ze sprzedażą :wink4:

Opublikowano

całe szczęscie jest prosty.

szału z zewnątrz nie robi. jest zderzak z przodu do maznięcia, cała maska jest w odpryskach po kamykach i napewno

tylni lewy narożnik był robiony bo ktoś nie zrobił polerki po malowaniu i troszkę widać. ale polerka powinna na to pomóc.

klimy nie ma. z wypasu :polew: posiada el. dach, wspomaganie, 4 pudusie i alarm z centralnym.

jest po wymianie całego przedniego zawieszenia w styczniu.

no i jest czerwony więc jest szybki :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Maj 2011, 21:28_________________________________________________aha i świeci mi się kontrolka od poduchy.

gościu mówił że podobno kostka nie łączy bo jak kładł kable pod wzmaka to wyjął fotel i od tamtej pory się świeci.

może być z tym problem czy tylko wykasować trzeba błędy????

i posiadam nowego aluska ( taką jak miał Adaś w swojej poprzedniej audi) z nowiutką oponą ( na dojazdówkę ) za coś symbolicznego.

szkoda mi było ją oddać z moim audikiem więc wyjąłem. i jak by się znalazłchętny na dobrej jakości kable pod car audio to zapraszam.

a najlepiej jak sobie je jeszcze sam wyciągnie :> :> :>

Opublikowano

tylko wykasować trzeba błędy????

pewnie na tym się skończy... bo zapłon właczył na rozłaczonej kostce

Opublikowano

O ile gościu Cię nie czarował to się wykasuje, a jak nie to sie żaróweczkę wykręci

Opublikowano

uffff wkońcu ;) bo zmęczyło cie te auto.

Golfika przed zima opchnij i zmień na coś co spełnia twoje oczekiwania.

Opublikowano

na golfa?

Opublikowano

GRazny foty wrzucaj :kox:

Opublikowano

na golfa?

Grazny skąd wiedziałeś??

mojej przyszłej żony dyrektorka będzie niedługo sprzedawać golfa 4. ma go od nowości więc raczej pewny.

jest 5 drzwiowy, niestety tylko 1.6 benz i co lubię w automacie. a do tego dość bogato wyposażony ( 2000 rok ).

jak będzie chciała rozsądne pieniądze to chyba go zgarne.

a jak nie to jednak A6 w budzie C4 w Q i Avant.

Opublikowano

1.6 w automacie... z torbami pójdziesz... 13 w mieście jak nic :wink4:

GRazny foty wrzucaj :kox:

się zrobi kiedyś... może weekend :gwizdanie: