Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bierz Lagunę 1.9 DCI... królowa lawet... ale królowa :wink4:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 430,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bierz Lagunę 1.9 DCI... królowa lawet... ale królowa :wink4:

"lepsza" ponoć jest 2.2dci :D

Opublikowano

motor 1.9 nie jest tu problemem ale wiele wiele innych rzeczy a najzabawniejszy jest czytnik karty

Opublikowano

motor 1.9 nie jest tu problemem ale wiele wiele innych rzeczy a najzabawniejszy jest czytnik karty

sam motor nie ale turbina w nim tak bo jak pada to ciągnie za sobą cały silnik topią się tłoki itd :D

Opublikowano

tylko benz.!!!!!

naprawa takiej karty to koszt 100 zł. to nie są wielkie pieniądze i do tego są 2. jedna padnie jest druga.

czytałem forum laguny, różne gazety o ciekawych artykułach o tym aucie i wychodzi na to że nie taki diabeł straszny.

diesle owszem porażka ale benz jest dobry.

Opublikowano

diesle owszem porażka ale benz jest dobry.

masz rację,

ludzie jakoś jeżdżą i wszystko jest git więc czemu nie...nie ma co wierzyć w stereotypy bo francuz , nie kupuje się aut na "f" itp....

jestem zdania że dopóki nie spróbujesz to się nie przekonasz...a laguna to naprawdę ładne autko szczególnie w kombi :decayed:

Opublikowano

dokładnie to nie chodzi o kartę ale o czytnik tych kart - i co zawsze ze sobą wozić będziesz 2 karty

Pozatym wiesz co się dzieje zimą ... marznąć lubia zamki i do auta się nie dostaniesz ;)

Na jakięs problemy z odpalanim koleś miał juz jakiś patent - nie pamiętam ale chyba wychodził poza auto coś tam naklikał na czarował i 4/5 razy mu sie udawało.

Opublikowano

tak to jest częsta przypadłość ale to też są koszta rzędu 200-300 zł. jak byłyby tylko takie koszta w ciągu roku to ją chcę hehe.

ale prawda co napisał DZIADEK jak nie będę miał to się nie przekonam.

raz miałem francuza i sprawował się super. więc może jak kupię drugiego będzie podobnie :mysli:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 14:12_________________________________________________a tak w ogóle to zebranie dzisiaj jest?????

Opublikowano

tak w ogóle to zebranie dzisiaj jest?????

właśnie toć to dziś planowy spot miałby być a na planie powyżej jest 30.06 czyli czwartek ...ktoś tu dał d.... :wink4:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 14:38_________________________________________________Ps. o francuzach różne rzeczy ludzie gadają - niektóre pewnie prawdziwe inne mniej ale o a4 też trochę opowiastek jest (pompowtryski, zawieszenie) a jakoś całe to forum jeździ :naughty: no prawie całe :wink4:

Opublikowano

tak w ogóle to zebranie dzisiaj jest?????

właśnie toć to dziś planowy spot miałby być a na planie powyżej jest 30.06 czyli czwartek ...ktoś tu dał d.... :wink4:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 14:38_________________________________________________Ps. o francuzach różne rzeczy ludzie gadają - niektóre pewnie prawdziwe inne mniej ale o a4 też trochę opowiastek jest (pompowtryski, zawieszenie) a jakoś całe to forum jeździ :naughty: no prawie całe :wink4:

prawda to!!!! polać mu :cool1:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 17:18_________________________________________________http://otomoto.pl/audi-a6-2-8-s-line-full-bose-recaro-C19614964.html

to fajne tylko trochę daleko.

Opublikowano

ja wiem czy tak daleko :no:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 20:36_________________________________________________kibibi http://www.portel.pl/ogloszenia.php?id_ogl=924703 :evil:

Opublikowano

ja wiem czy tak daleko

dokładnie ...

a co w Elblągu myślisz że dobrą furę kupisz ... te dobre są ściągane z Gorzowa lub Poznania (lub okolic), tam te szroty picuja i sprzedają naszym handlarzom a tu są to perełki ...

Opublikowano

bierz i sie nie zastanawiaj nawet jak by podych pow. nie miała :decayed:

po co ci one :gwizdanie:

Opublikowano

w elblągu zejdzie za 12 ;)

Opublikowano

mam przejściówkę na obd1 :naughty: więc możesz se ją sprawdzić :cool1:

Opublikowano

... a jakoś całe to forum jeździ :naughty: no prawie całe :wink4:

Do mnie pijesz ? :decayed:

Spoko panowie furacz się robi - powoli ale się robi :P

Jak już mam rozebrany przód to robię wszystko na tip top - poduchy silnika, termostat, napinacz pk, łożysko wiskozy (przez które oryginalny napinacz z 2007 roku siadł tak szybko), nowe paski klinowe, ustawienie kąta wtrysku, montuję klimę, zegary z fisem z polifta :D, będą nowe lampki depo dzielone wzór s4, chcę tak zrobić babcię żebym przez dłuższy czas nie musiał zaglądać pod maskę. Więc długo to idzie, ale już niedługo będzie z powrotem na drogach ;)

Opublikowano

Do mnie pijesz ? :decayed

:polew: :polew: hehe w sumie pasuje ale miałem na myśli siebie :wink4:

Opublikowano

mam przejściówkę na obd1 :naughty: więc możesz se ją sprawdzić :cool1:

A co w benzynie starej sprawdzisz ... nie warto nawet podłączać

Opublikowano

oj Adas zebys się nie ździwił

Opublikowano

Patrycjusz... nie pij za dużo :decayed:

Najlepszego :good: