Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no trza by było bo dawno już nie było spocika :wink4:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 428,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=244167.0 masakra...

ciekawe jaka droga hamowania by była... :slina:

no ale moje ukochane fele już by nie wlazły :polew:

trza było mówić że rozważasz coś takiego - ostatnio ktoś chciał zamienić 320 na 288 i to za grosze bo sprzedawał autko i chciał choć trochę kasy odzyskać

pierd.... 320tki

jak będą gdzieś takie jak w tej B5 to daj znaka: http://peace543.pixnet.net/blog/post/29748149-%E5%BE%88%E6%81%90%E6%80%96%E7%9A%84%E6%94%B9%E8%A3%9D%E6%97%85%E8%A1%8C%E8%BB%8A%28wagon%29-audi-a4-b5-avant-x-harleq :polew:

a tak na serio to 312 to maks ze względu na felgi... chyba że ktoś mi napisze że moje obejmą 320 bo takie coś gdzieś słyszałem... to przy zmianie tarcz i klocków może bym się skusił :wink4:

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=244167.0 masakra...

ciekawe jaka droga hamowania by była... :slina:

no ale moje ukochane fele już by nie wlazły :polew:

trza było mówić że rozważasz coś takiego - ostatnio ktoś chciał zamienić 320 na 288 i to za grosze bo sprzedawał autko i chciał choć trochę kasy odzyskać

pierd.... 320tki

jak będą gdzieś takie jak w tej B5 to daj znaka: http://peace543.pixnet.net/blog/post/29748149-%E5%BE%88%E6%81%90%E6%80%96%E7%9A%84%E6%94%B9%E8%A3%9D%E6%97%85%E8%A1%8C%E8%BB%8A%28wagon%29-audi-a4-b5-avant-x-harleq :polew:

a tak na serio to 312 to maks ze względu na felgi... chyba że ktoś mi napisze że moje obejmą 320 bo takie coś gdzieś słyszałem... to przy zmianie tarcz i klocków może bym się skusił :wink4:

Grzesiu ale po co za wiele kombinować jak przyjdzie ci do zmiany tarcz ... kup nawet nowe jarzma u Toma do 312, klocki są te same zacisk również. Gdyby nie to że miałem ładne tarcze ori 288 to bym jeździł na 312, jeśli kiedyś przyjdzie do zmiany tarcz z przodu to nie będę się długo zastanawiał. w tym przypadku zapomnieć trzeba o 15" z 16" nie ma problemu.

Opublikowano

Hehe dostałem super ofertę ale z racji tego że A5 mam do odebranie to nie jestem zainteresowany :polew: może ktoś reflektuje?

"Porsche Panamera Diesel Tiptronic S Prod.: 2011 [fabrycznie nowy] Porsche Panamera Diesel Tiptronic S Prod.: 2012 [fabrycznie nowy]

m.in. DVD, PASM, wentylowane przednie i tylne fotele, TV, BOSE, m.in. Skórzana tapicerka, nawigacja, szklany dach, Bi-xenony, 20" felgi

4-strefowa klimatyzacja, Entry&Drive, Sport Chrono Plus "

Cena katalogowa: 595975pln

Cena z promocją: 394800pln

TO JEST OKAZJA :shocked:

Opublikowano

siema nieroby

Dziadek bież :kox::polew:

Opublikowano

nie no weź przestań toć A5 Żanecie nie dam :gwizdanie:

Opublikowano

nie no weź przestań toć A5 Żanecie nie dam :gwizdanie:

Bartek nie bądź taki ... walentynki są :tongue4:

Opublikowano

:polew:

ale oferta mega :kox:

Opublikowano

siema nieroby

cały czas pijesz do tych stert śniegu za oknem ?? :decayed:

pytanko: opony letnie... ktoś stoi przed dylematem?? bo ja patrzę na Eko... niestety goodyear odpadł - za dużo usterek... michelin za słaby... i na chwilę obecną jest pirelli cinturato p7... ale może coś macie ciekawszego - choć w sumie wybór skromny

pamiętacie jak rozwaliłem w styczniu 2011 oponkę zimową? Policja wezwana... wizyta w Pasłękowie w zarządzie dróg powiatowych... wycena u ubezpieczyciela... wypłata w marcu 420zł

w grudniu wysłałem im fax z fakturą za 2 oponki i krótkim poematem odnośnie przepisów (2 zbliżone opony tej samej firmy na jednej osi) i wczoraj dostałem przelew na kolejne 420zł :polew: w sumie to nawet zaskoczony jestem... żadnego szarpania, tłumaczenia... aż dziw w tym kraju...[br]Dopisany: 14 Luty 2012, 20:17_________________________________________________

Hehe dostałem super ofertę ale z racji tego że A5 mam do odebranie to nie jestem zainteresowany :polew: może ktoś reflektuje?

"Porsche Panamera Diesel Tiptronic S Prod.: 2011 [fabrycznie nowy] Porsche Panamera Diesel Tiptronic S Prod.: 2012 [fabrycznie nowy]

m.in. DVD, PASM, wentylowane przednie i tylne fotele, TV, BOSE, m.in. Skórzana tapicerka, nawigacja, szklany dach, Bi-xenony, 20" felgi

4-strefowa klimatyzacja, Entry&Drive, Sport Chrono Plus "

Cena katalogowa: 595975pln

Cena z promocją: 394800pln

TO JEST OKAZJA :shocked:

albo Wy jakieś ciche wody albo oni w desperacji że do takich biedaków takie oferty wysyłają :polew:

Opublikowano

siema nieroby

nie

Zima może mi skoczyć :decayed:

Tylko wstawać mi się nie chce i jeszcze jedna maszynka się rozjebał i sam muszę zasuwać :disgust: ,ale są dobre strony dopisze godzin pracy sprzętu i mogę pomachać gościom z CPN-u :polew:

Opublikowano

albo Wy jakieś ciche wody albo oni w desperacji że do takich biedaków takie oferty wysyłają :polew:

:polew: :polew: coś w tym jest :wink4:[br]Dopisany: 14 Luty 2012, 20:52_________________________________________________

pytanko: opony letnie... ktoś stoi przed dylematem?? bo ja patrzę na Eko... niestety goodyear odpadł - za dużo usterek... michelin za słaby... i na chwilę obecną jest pirelli cinturato p7... ale może coś macie ciekawszego - choć w sumie wybór skromny

ja jak kupowałem do BM-ki to już miałem zamówione te P7 ale zrezygnowałem bo tu na forum się trafiły Michelinki zdjęte z nowego auta o 1000k zł taniej więc trudno było nie wziąć ale tylko dlatego bo te p7 same plusy mają w/g opinii na necie

Opublikowano

kupione :wink4:

w sumie to ciekawe... bo rzeczywiście nie ma konkurencji dla tej oponki i to od dłuższego czasu... dziwne że o tym nie słyszałem :mysli:

Ciekawi mnie komu Adaś kupił takie używki bo widziałem przeglądając "sprzedam"... tylko cena kiepska była :thumbdown:

Opublikowano

kupione :wink4:

w sumie to ciekawe... bo rzeczywiście nie ma konkurencji dla tej oponki i to od dłuższego czasu... dziwne że o tym nie słyszałem :mysli:

Ciekawi mnie komu Adaś kupił takie używki bo widziałem przeglądając "sprzedam"... tylko cena kiepska była :thumbdown:

cena 800-1000zł taniej ;) wiec czemu nie brać - a okazały się kompletnie nówki nawet te paski na bieżniku nie zdarte, gości w październiku kupił passka nowego na stalówkach wpakował auto na lawetę i w wulkanizacji założyli zimówki, na lato planował jakieś alu.

Oponki trafiły się idealnie bo szukane były o wysokim indeksie nośności albo wzmacniane.

Opublikowano

siema nieroby

nie

Zima może mi skoczyć :decayed:

Tylko wstawać mi się nie chce i jeszcze jedna maszynka się rozjebał i sam muszę zasuwać :disgust: ,ale są dobre strony dopisze godzin pracy sprzętu i mogę pomachać gościom z CPN-u :polew:

Jak byś miał za duże nadwyżki to ja też chętnie bym pomachał kolesiom z CPN :gwizdanie: :naughty::kox:

Opublikowano
Opublikowano

no i jak będzie ktoś dzisiaj na spocie????

Opublikowano

Jakbym był na miejscu to bym przyjechal :decayed:

Opublikowano

Ja odpadłem bo mam dość 12h odśnieżania :wallbash:

Opublikowano

O kuria zapomnialem :embarrassed:

Opublikowano

koledzy! 15 luty na spot to aktualny jest jeszcze czy nie?

???

jeśli tak to bankowo będę...

???

:good:

???

no i jak będzie ktoś dzisiaj na spocie????

???

O kuria zapomnialem :embarrassed:

???

Extra spocik :good:

chociaż bączki pokręciłem :decayed: