Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dawaj co tam wziales :decayed::naughty:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 425,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to w środę trza będzie oblookać - ja cały ten tydzień w Kraku :kwasny:

Opublikowano
No to w środę trza będzie oblookać - ja cały ten tydzień w Kraku :kwasny:

narazie nie ma co oglądać. po grudniu będzie ładny. kupiłem go troszkę poobijanego i jestem na etapie poszukiwania blach.

teraz zawiecha się robi bo amor jest połamany i ogólnie doprowadzam do stanu używalności.

Opublikowano

kurde najpierw chce pokazywac, teraz nie chce ...:whistling:

:wink:

Opublikowano
kurde najpierw chce pokazywac, teraz nie chce ...:whistling:

:wink:

heheheh. pokażę pokażę.

może dzisiaj albo jutro pstryknę zdjęcie to wrzucę ( zieloną strzałę ):wink::wink::wink:

Opublikowano

:naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty:

---------- Post dopisany 14-12-2012 at 20:00 ---------- Poprzedni post napisany 10-12-2012 at 18:50 ----------

:facepalm:

Opublikowano

No i gdzie ta strzala Lukaszu?:whistling:

Opublikowano

pod domem.:wink:

nikt nie informuje o spocie więc nie ma kiedy pokazać.

ta popierdółka miała być dla żony ale jej bardziej pasuje Skoda i ja muszę jeździć tym kurduplem. a Skody za cholerę nie mogę od niej wyrwać!:facepalm:

muszę się jej pytać czy mogę pożyczyć od niej żeby jej zatankować. rozumiesz??:facepalm:

Opublikowano

pod domem.:wink:

nikt nie informuje o spocie więc nie ma kiedy pokazać.

ta popierdółka miała być dla żony ale jej bardziej pasuje Skoda i ja muszę jeździć tym kurduplem. a Skody za cholerę nie mogę od niej wyrwać!:facepalm:

muszę się jej pytać czy mogę pożyczyć od niej żeby jej zatankować. rozumiesz??:facepalm:

Haha to cos ty kupil? Lupo?

Opublikowano

no dobra to powiem.

Zielony Fiat Panda 2004 rok 1,1 benz.:grin::grin::grin:

robiłem ostatnio badania na spalanie benzyny w Skodzie. wynik jest szokujący!!!!!!!

na zatankowane 20 litrów przejechane AŻ 132 km!!!!!

ręce mi już opadają!!!! aż zaczynam się zastanawiać czy tam naprawdę jest 2.0 benz czy jakaś 4 garowa turbo bestia:kwasny::facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

Panda fajna furmanka szwagier miał i bardzo se chwalił . A co do skodziny to szok:slina: jak coś to możesz ją przyprowadzić na kasacje :decayed:

Opublikowano

powiem ci że całkiem nieźle się smiga. tylko ona nie ma wspomagania i tego mi brakuje. ale szyby w prądzie mam :banan::naughty:

a Skodzie to chyba tylko Korkuć pomoże :decayed::decayed:

komputer nic nie pokazuje a ona coraz więcej pali. już nie wiem co mam z nią zrobić.:facepalm:

---------- Post dopisany at 19:04 ---------- Poprzedni post napisany at 19:03 ----------

aha jak ktoś potrzebuje jakichś części to niech szybko składa zamówienie. wszystko będzie w bardzo niskich cenach:wink::naughty:

po świętach zostaje bezrobotny!!

Opublikowano
Pama - Aktualności Ja tu robię i też mamy kasacje aut . Przyjadę po przegub po świętach chyba :decayed:
Opublikowano
  • Autor

Łukasz a sonda Ci dobrze mierzy ? Spaliny nie "śmierdzą" ?

Opublikowano
Łukasz a sonda Ci dobrze mierzy ? Spaliny nie "śmierdzą" ?

na kompie sondy nie pokazuje. muszę postaić ją na oscyloskop chyba. spaliny pachną normalnie.

Opublikowano

od kiedy na kompie nie pokazuje sondy?

Opublikowano
od kiedy na kompie nie pokazuje sondy?

patrzyłem z mechanikiem na kompie błędy i nie pokazało sondy (błędu ). według kompa ona chodzi prawidłowo.

Opublikowano

Moze oszukiwać i błędu nie bedzie

Opublikowano
Moze oszukiwać i błędu nie bedzie

tak też myślę. nie ma co gdybać tylko trzeba postawić, sprawdzić i naprawić.

Opublikowano

Spoty to ostatnio zaliczam w Katowicach i Gliwicach ... ale może coś pomiędzy świętami a nowym rokiem co????

Łukasz ze skodziną polecam ci wybrać się do Bosch Service na Łęczycką, niech ci Darek sprawdzi auto i będziesz miął pewność.