Opublikowano 27 Września 200817 l Musiałeś zdjąć wtyczkę AirBagu. A trzeba było poszukac temat zdania w warsztacie tam jest jak odkażac klimę i jak sie za to zabrać. W sobotę zadzwonię. Tam niema poduchy tylko sama klapka z napisem AIRBAG i koniec a wrócę z borów kolo 14 [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2008, 17:59_________________________________________________Adaś dzięki za spotkano dzisiaj i vagovanie myślałem że gorzej wypadnie moja buda ale nie było tak źle chyba ? :naughty: Jeszcze raz dzieki i dozo nastepnym razem 03.10 2008
Opublikowano 28 Września 200817 l Prześle ci zaraz autoscana. Pamiętasz że coś długo skanował, powodem było problem z nawiązaniem komunikacji ze sterownikiem airbagów i przeskoczyłem w logach ten sterownik. Nastempnym razem trzeba by indywidualnie do tego sterownika spróbować wejść. Co do czujnika temp. silnika G62 to trzba by spróbować wykasować wszystkie błędy łacznie z tymi od alarmu i zobaczyć czy powrócą.
Opublikowano 29 Września 200817 l Prześle ci zaraz autoscana. Pamiętasz że coś długo skanował, powodem było problem z nawiązaniem komunikacji ze sterownikiem airbagów i przeskoczyłem w logach ten sterownik. Nastempnym razem trzeba by indywidualnie do tego sterownika spróbować wejść. Co do czujnika temp. silnika G62 to trzba by spróbować wykasować wszystkie błędy łacznie z tymi od alarmu i zobaczyć czy powrócą. Może przy następnym spotkaniu się popróbuje ale i tak masz u mnie [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2008, 10:35_________________________________________________Adam nie wiem co ty zrobiłeś jakiś magik jesteś samochód już nie szarpie i już się woda nie leje piwo tu nie pomoże trzeba jakaś krowę postawić
Opublikowano 29 Września 200817 l Adam nie wiem co ty zrobiłeś jakiś magik jesteś samochód już nie szarpie i już się woda nie leje piwo tu nie pomoże trzeba jakaś krowę postawić Może się przedmuchało Co do wody to pojawia się jak klima działa a teraz w zależności od temp to raczej w autku się grzeje ... jak się pojawi to może zdejmij wentylator w włóż rękę czy tam wewnątrz jest sucho. Warto by też sprawdzić odpływ z klimy powinien być gdzieś w rejonie katalizatora pod wygłuszeniem na ścianie grodziowej
Opublikowano 30 Września 200817 l 3 październik spot pod żeglugą na starym mieście - godzina 19ta... proszę pisać swoje uwagi... I co cisza nie róbcie obciachu przecież Elbląg to nie jakaś wiocha trochę osób się tu zarejestrowało wiec ludzie nie wstydźcie się przecież nikt nie gryzie
Opublikowano 30 Września 200817 l Autor Ja jak kupię auto to też zalecę no chyba że wpadnę prosto z pola moją polową Vectrą A
Opublikowano 1 Października 200817 l Ja jak kupię auto to też zalecę no chyba że wpadnę prosto z pola moją polową Vectrą A Sprzedałeś maleństwo ?
Opublikowano 1 Października 200817 l Autor szukam B7 170 albo 2xx diesel ale sedan w pełnym S-line wew i zew jak kupię to na pewno zalecę na spota
Opublikowano 1 Października 200817 l szukam B7 170 albo 2xx diesel ale sedan w pełnym S-line wew i zew jak kupię to na pewno zalecę na spota będzie maszyna jak szukasz transportu to cie podwiozę po auto moim a4 b5 ajm
Opublikowano 1 Października 200817 l Autor No będzie będzie ale na pewno trochę będę jej szukał bo chcę trafić coś z przebiegiem max 90-100k km
Opublikowano 1 Października 200817 l No będzie będzie ale na pewno trochę będę jej szukał bo chcę trafić coś z przebiegiem max 90-100k km trochę ci zejdzie z szukaniem ale trzeba być dobrej myśli dasz se rade ale ten przebieg jesteś dobrej myśli . Bedziemy cie wsperać duchowo :gwizdanie:
Opublikowano 1 Października 200817 l Autor Szukam "model 2007" choć nie powiem że bardziej szukam rocznik 2007 więc i przebieg adekwatny...
Opublikowano 1 Października 200817 l A możne b8 tylko z klimą i z korbami w szybach zawsze to już b8 [br]Dopisany: 01 Październik 2008, 19:14_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/inne_audi_rs6_avant_2008-t47242.0.html;topicseen no chyba że taki :th:
Opublikowano 1 Października 200817 l Autor hyhy wolę starsze auto ale dobrze wyposarzone a co do tego RS6 to daje radę...
Opublikowano 1 Października 200817 l Łukasz nie gadaj auto poszło... No to teraz poszukiwania auta ... z takimi wymaganiami może trochę potrwać. Łukasz a były wersje DTM z dieslem może takiej szukać?
Opublikowano 1 Października 200817 l Autor Chyba nie - DTM to tylko TFSI, przynajmniej tak mi się wydaje...