Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musiałeś zdjąć wtyczkę AirBagu.

A trzeba było poszukac temat zdania w warsztacie tam jest jak odkażac klimę i jak sie za to zabrać.

W sobotę zadzwonię.

Tam niema poduchy tylko sama klapka z napisem AIRBAG i koniec a wrócę z borów kolo 14 :wink4:[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2008, 17:59_________________________________________________Adaś dzięki za spotkano dzisiaj i vagovanie :naughty: myślałem że gorzej wypadnie moja buda ale nie było tak źle chyba ? :naughty: :naughty: Jeszcze raz dzieki i dozo nastepnym razem 03.10 2008

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 431,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Prześle ci zaraz autoscana. Pamiętasz że coś długo skanował, powodem było problem z nawiązaniem komunikacji ze sterownikiem airbagów i przeskoczyłem w logach ten sterownik. Nastempnym razem trzeba by indywidualnie do tego sterownika spróbować wejść.

Co do czujnika temp. silnika G62 to trzba by spróbować wykasować wszystkie błędy łacznie z tymi od alarmu i zobaczyć czy powrócą.

Opublikowano

Prześle ci zaraz autoscana. Pamiętasz że coś długo skanował, powodem było problem z nawiązaniem komunikacji ze sterownikiem airbagów i przeskoczyłem w logach ten sterownik. Nastempnym razem trzeba by indywidualnie do tego sterownika spróbować wejść.

Co do czujnika temp. silnika G62 to trzba by spróbować wykasować wszystkie błędy łacznie z tymi od alarmu i zobaczyć czy powrócą.

Może przy następnym spotkaniu się popróbuje ale i tak masz u mnie :drinks: [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2008, 10:35_________________________________________________Adam nie wiem co ty zrobiłeś jakiś magik jesteś samochód już nie szarpie i już się woda nie leje :shocked: piwo tu nie pomoże trzeba jakaś krowę postawić :wink4:

Opublikowano
Adam nie wiem co ty zrobiłeś jakiś magik jesteś samochód już nie szarpie i już się woda nie leje piwo tu nie pomoże trzeba jakaś krowę postawić

Może się przedmuchało :polew:

Co do wody to pojawia się jak klima działa a teraz w zależności od temp to raczej w autku się grzeje ... jak się pojawi to może zdejmij wentylator w włóż rękę czy tam wewnątrz jest sucho. Warto by też sprawdzić odpływ z klimy powinien być gdzieś w rejonie katalizatora pod wygłuszeniem na ścianie grodziowej

Opublikowano

3 październik spot pod żeglugą na starym mieście - godzina 19ta...

proszę pisać swoje uwagi...

I co cisza :no: nie róbcie obciachu przecież Elbląg to nie jakaś wiocha :wallbash: trochę osób się tu zarejestrowało wiec ludzie nie wstydźcie się przecież nikt nie gryzie :yes2:

Opublikowano

ja bedę... bo ostatnio sie spóźniłem :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Ja jak kupię auto to też zalecę no chyba że wpadnę prosto z pola moją polową Vectrą A :polew:

Opublikowano

Ja jak kupię auto to też zalecę no chyba że wpadnę prosto z pola moją polową Vectrą A :polew:

Sprzedałeś maleństwo ?

Opublikowano
  • Autor

Tak sprzedałem :decayed:

Opublikowano

To teraz czym sie będziesz chwalił :cool1::mysli:

Opublikowano
  • Autor

szukam B7 170 albo 2xx diesel ale sedan w pełnym S-line wew i zew :wink4: jak kupię to na pewno zalecę na spota :rolleyes:

Opublikowano

szukam B7 170 albo 2xx diesel ale sedan w pełnym S-line wew i zew :wink4: jak kupię to na pewno zalecę na spota :rolleyes:

:slina: będzie maszyna jak szukasz transportu to cie podwiozę po auto moim a4 b5 ajm

Opublikowano
  • Autor

No będzie będzie :decayed: ale na pewno trochę będę jej szukał bo chcę trafić coś z przebiegiem max 90-100k km :wink4:

Opublikowano

No będzie będzie :decayed: ale na pewno trochę będę jej szukał bo chcę trafić coś z przebiegiem max 90-100k km :wink4:

trochę ci zejdzie z szukaniem ale trzeba być dobrej myśli dasz se rade ale ten przebieg :shocked: jesteś dobrej myśli . Bedziemy cie wsperać duchowo :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Szukam "model 2007" choć nie powiem że bardziej szukam rocznik 2007 :wink4: więc i przebieg adekwatny... :decayed:

Opublikowano

A możne b8 tylko z klimą i z korbami w szybach :polew:

zawsze to już b8 [br]Dopisany: 01 Październik 2008, 19:14_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/inne_audi_rs6_avant_2008-t47242.0.html;topicseen

no chyba że taki :th: :buhaha:

Opublikowano
  • Autor

hyhy wolę starsze auto ale dobrze wyposarzone a co do tego RS6 to daje radę... :decayed:

Opublikowano

pogadamy w piątek

:wink4:

Opublikowano

Łukasz nie gadaj auto poszło...

No to teraz poszukiwania auta ... z takimi wymaganiami może trochę potrwać.

Łukasz a były wersje DTM z dieslem może takiej szukać?

Opublikowano
  • Autor

Chyba nie - DTM to tylko TFSI, przynajmniej tak mi się wydaje...