Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

takiego smaka sobie narobiłem że do dzisiaj mnie trzyma. :polew:

wydaje mi się że dopiero na pępkowe zaszalejemy. a to na 95% za 2 tygodnie. :banan:

---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ----------

dziadek wydaje mi się że ta awatar bardziej pasuje. bardziej przejrzysty :wink:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 428,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wydaje mi się że dopiero na pępkowe zaszalejemy. a to na 95% za 2 tygodnie. :banan:

---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ----------

uuuuu będziemy tańczyć :decayed:

Opublikowano

No to czekamy ale jakby co to jestem gotów :naughty:

Opublikowano

będę o Was pamiętał :wink:

Opublikowano

[/color]Tylko do pracy o tej godzinie wyjeżdżam :wink:

---------- Post dopisany at 05:10 ---------- Poprzedni post napisany at 05:10 ----------

Patryk nie martw sie nie jesteś sam ja od następnego tygodnia 20 minut przed Tobą będę ruszał w tym samym kierunku.

Dziadek kiedy miałbyś chwilę czasu sprawdzić błędy w Golfie?

Opublikowano

[/color]Tylko do pracy o tej godzinie wyjeżdżam :wink:

---------- Post dopisany at 05:10 ---------- Poprzedni post napisany at 05:10 ----------

Patryk nie martw sie nie jesteś sam ja od następnego tygodnia 20 minut przed Tobą będę ruszał w tym samym kierunku.

coś ciekawego znalazłeś

Opublikowano

Nie nie póki co odnawiam kwity i muszę wymienić prawko żeby mieć wbity kod "95". A na razie jeszcze do Kowal codziennie śmigam tylko że ja na zmiany pracuje więc co 3 tygodnie mam na 6, a w tym tygodniu nocki jeszcze.

Opublikowano

Dziadek kiedy miałbyś chwilę czasu sprawdzić błędy w Golfie?

W poniedzialek najwcześniej ...cały weekend mam na wyjeździe

Opublikowano

A tam jest can?

Opublikowano

Tak tak can. Dziadek to na spokojnie jak będziesz miał więcej czasu. a reszta ekipy może jakiś spocik przy okazji by się zrobiło?

Opublikowano

Znowu browar? ;)

Opublikowano
Znowu browar? ;)

:slina:

W poniedzialek moze byc

Opublikowano

ja odpadam. 2 zmiana :kwasny:

---------- Post dopisany at 17:44 ---------- Poprzedni post napisany at 17:29 ----------

kupił Ty Patryku gofera??

Opublikowano

Nie

Opublikowano

Patryk a może lepiej się wstrzymaj z autem za parę groszy i za jakiś czas kup coś lepszego bezpieczniejszego skoro chcesz dłuższy czas dojeżdżać. Niż kupisz chrupka i będziesz w niego więcej ładował niż do hani na paliwo. A jak kupujesz auto to nie zapomnij o klimie przy dojazdach w lato przydatna rzecz, jednego roku dojeżdżaliśmy autem bez klimy w czarnym kolorze jak było powyżej 22C to w środku była masakra .

Opublikowano
Patryk a może lepiej się wstrzymaj z autem za parę groszy i za jakiś czas kup coś lepszego bezpieczniejszego skoro chcesz dłuższy czas dojeżdżać. Niż kupisz chrupka i będziesz w niego więcej ładował niż do hani na paliwo. A jak kupujesz auto to nie zapomnij o klimie przy dojazdach w lato przydatna rzecz, jednego roku dojeżdżaliśmy autem bez klimy w czarnym kolorze jak było powyżej 22C to w środku była masakra .

przyzwyczaiła się d*pa do dobrego co kuzyn???

Opublikowano

Hanki mi szkoda i dojazdy drogie wychodzą jakbym miał nią latać . I z drugiej strony nie mam na tyle kasy żeby coś kupić młodszego ,a Hanki nie sprzedam na rzecz auta dojazdowego :wink:

Opublikowano
  • Autor

To odkup A4 i po problemie... :whistling::decayed: Zadzwoń do babki i powiedz że możesz dać za tego angola max 5k zł :decayed:

Opublikowano
To odkup A4 i po problemie... :whistling::decayed: Zadzwoń do babki i powiedz że możesz dać za tego angola max 5k zł :decayed:

:decayed:

Opublikowano
przyzwyczaiła się d*pa do dobrego co kuzyn???

Do lepszego człowiek szybko się przyzwyczaja, w mieście jakoś da rade otworzyć okno, ale w trasie przy ok 100km/h to można ogłuchnąć:)