Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GRazny :good:

Moje gratulacje za zmianę kolorku :oklaski:

W głosowaniu szedłeś jak burza... :decayed:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 424,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Może ja spróbuje ale nie wiem czy mam jakieś szanse :przebiegly:[br]Dopisany: 14 Luty 2009, 11:43_________________________________________________Pogoda nam się poprawiła może ślizganko jakieś skręcimy :naughty::evil:

Opublikowano

GRazny :good:

Moje gratulacje za zmianę kolorku :oklaski:

W głosowaniu szedłeś jak burza... :decayed:

no dzięki... jak tam plany urodzinowe? jakiś spocik? :>

Opublikowano
Pogoda nam się poprawiła może ślizganko jakieś skręcimy naughty

pada śnieg u was. w pasłęku sucho.

[br]Dopisany: 14 Luty 2009, 12:43_________________________________________________ktoś jeszcze chce koszulke? piszcie

Opublikowano

i po śniegu :embarrassed: temperatura skoczyła i topnieje :(

Opublikowano

teraz u mnie sypie a miałem klime odgrzybić bo wymieniłem filtr i delej potrafi smierdzieć

Opublikowano

teraz u mnie sypie a miałem klime odgrzybić bo wymieniłem filtr i delej potrafi smierdzieć

a co kupiłeś do odgrzybiania :decayed::mysli:

Opublikowano

pisali na forum ze moze być PLAK. tani i wmiare skuteczny. co z koszulkami?

Opublikowano

cisza

:(

Opublikowano

ja tam używam tylko tego:

http://www.allegro.pl/item546471942_odgrzybiacz_klimatyzacja_wurth_na_2_klimy_od_ss.html

najśmieszniejsze jest to że w sklepie Wurtha w Gdańsku kupi się go za ponad 30zł na allegro było/jest drożej znacznie. W tygodniu śmigam do 3-miasta jak coś mogę kupić bo to tóż przy elbląskiej. Tylko warto przedzwonić spytać jaka obecnie cena

GDAŃSK 80-759

ul. Mostek 2/8

tel. +48 58 301 86 52

kom. +48 609 899 015

a jak to dobrze zrobić poszukaj temat icemana lub zdenia w dziale Warsztat - Zrób to sam

Opublikowano

ja tam używam tylko tego:

http://www.allegro.pl/item546471942_odgrzybiacz_klimatyzacja_wurth_na_2_klimy_od_ss.html

najśmieszniejsze jest to że w sklepie Wurtha w Gdańsku kupi się go za ponad 30zł na allegro było/jest drożej znacznie. W tygodniu śmigam do 3-miasta jak coś mogę kupić bo to tóż przy elbląskiej. Tylko warto przedzwonić spytać jaka obecnie cena

GDAŃSK 80-759

ul. Mostek 2/8

tel. +48 58 301 86 52

kom. +48 609 899 015

a jak to dobrze zrobić poszukaj temat icemana lub zdenia w dziale Warsztat - Zrób to sam

poczytam a jak coś to dam cynka

:cool1:

Opublikowano

dodam że środek jest na jednoktortne użycie a nie jak często piszą że na dwa razy. Poporstu jest jego na tyle dość że wszystko spryskamy raz a dobrze.

Wielką zaletą tego środka jest to że po 2-3 dniach staje się bezwonny a przez ten czas nie jest uciążliwy

Czy ktoś z was ma doświadczenia (lub słyszał) o serwisowaniu klimy w E-gu ... chodzi mi o uzupełnienie ewentualne czynnika i dodanie świeżego oleju?

Opublikowano

hej - a co z tym herbem Pasłęka? da ktoś radę?

Opublikowano

spokojnie pewnie się kiedyś pojawi :gwizdanie: :mysli:

jak po walentynkach ?

Opublikowano

dodam że środek jest na jednoktortne użycie a nie jak często piszą że na dwa razy. Poporstu jest jego na tyle dość że wszystko spryskamy raz a dobrze.

Wielką zaletą tego środka jest to że po 2-3 dniach staje się bezwonny a przez ten czas nie jest uciążliwy

Czy ktoś z was ma doświadczenia (lub słyszał) o serwisowaniu klimy w E-gu ... chodzi mi o uzupełnienie ewentualne czynnika i dodanie świeżego oleju?

Na ul. OBROŃCÓW POKOJU jest gostek zajmujący się klimami na przeciw "Budowlanki" [br]Dopisany: 15 Luty 2009, 08:53_________________________________________________Na MORSZYŃSKIEJ jest warsztat D.Górski. Elektronika, klimy, komputery, itp.............. :cool1:

Opublikowano

Na ul. OBROŃCÓW POKOJU jest gostek zajmujący się klimami na przeciw "Budowlanki" [br]Dopisany: 15 Luty 2009, 08:53_________________________________________________Na MORSZYŃSKIEJ jest warsztat D.Górski. Elektronika, klimy, komputery, itp.............. :cool1:

tzn. robiłeś coś z klimą, nabijałeś?

bo w sumie nie wiem czy czynnika jest dość czy może już trochę mało ... no i nie chciał bym by czegoś mi tak nie spierdzielili tzn. zapakowali jakiś syfiasty czynnik.

Opublikowano

Nie nabijałem, ale ten z Obrońców Pokoju jest w porządku gość, dosc dlugo siedzi w tym temacie, kiedyś krótko bo krótko ale pracowałem u niego :gwizdanie:

A także zajmuje się chłodnicami

Bylem tam ze srebrną w wakacje bo myślałem ze tez mam mało gazu bo długo schładzało- stwierdził ze to osuszacz czy coś takiego już nie pamiętam. Trochę pogrzebał przy autku i nic nie wziął :naughty:

Opublikowano

Adaś... Dominik Górski też nie powinien Ci czegoś popsuć... znajomy robił u niego w zeszłym roku i było OK a renomę chłopak ma...

jak po walentynkach ?

standardowo Patryku... nie te lata... :>

Opublikowano

Ale pogoda dzisiaj była w Olsztynie :wallbash: dawno takiej śnieżycy nie widziałem .

Nieszło miasta przejechać . I nie wiem czy dobrze widziałem jak klubowa a4 przy... w inny samochód ;( [br]Dopisany: 15 Luty 2009, 17:43_________________________________________________bdd9acad9d65d429med.jpg

tak wygląda moja fura po olszyńskiej wyprawie polowa spadła w czasie jazdy ale i tak troche zostało :naughty:

Opublikowano

hej - a co z tym herbem Pasłęka? da ktoś radę?

a o so kaman?