Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 426,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ZAPRASZAMY NA SPOCIK W CZWARTEK PRZED HALĄ

no i chyba tak

Opublikowano

co z tym vagiem to zgadzam sie :good: bo mi cos nadal nie chwyta od razu paliwa tylko zamuł na początku i musze go na gazie przetrzymać :disgust: a to nie zdrowe od razu na wysokie obroty walić :tongue4:

Opublikowano

zapomniałem dodać że CANa nie mamy więc B7 i B8 nie obsługujemy...

Opublikowano

a ja witam kolegow :D Jezeli zdaze zarejestrowac autko do czwartku to moze sie pojawie :P przeglad, akcyze mam zalatwiona, Vat24 do urzedu zlozylem czekam az oddadza jeszcze tlumaczenia i moze sie uda :P hehehe

Opublikowano

a gdzie tłumaczysz? :naughty:

Opublikowano

jeszcze nie wiem :kox: a co masz kogos do polecenia ?

Opublikowano

a ja witam kolegow :D Jezeli zdaze zarejestrowac autko do czwartku to moze sie pojawie :P przeglad, akcyze mam zalatwiona, Vat24 do urzedu zlozylem czekam az oddadza jeszcze tlumaczenia i moze sie uda :P hehehe

:hi: 1.8T widze a juz sprawdzane jak chodzi? fajna buda musi byc :decayed:

Opublikowano

noo chodzi fajnie :naughty: wczesniej mialem passka b5 1.6 w automacie no to A4 to teraz rakieta :D hehehe

Opublikowano

noo chodzi fajnie :naughty: wczesniej mialem passka b5 1.6 w automacie no to A4 to teraz rakieta :D hehehe

w koncu 150 kucyków to jest cos :decayed: dla mnie i tak juz jakos za mało muł taki sie robi :polew::tongue4:

Opublikowano

w koncu 150 kucyków to jest cos :decayed: dla mnie i tak juz jakos za mało muł taki sie robi :polew::tongue4:

ty grabisz se :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Maj 2009, 05:58_________________________________________________

zarejestrowanie to jeden dzień jak masz wszystkie papiery :przebiegly:

Opublikowano

a ja witam kolegow :D

Witam również kolegę :) w końcu jakieś normalne samochody się pojawiają w Klubie :tongue4: a nie same KLE KLE KLE :polew: :polew: :polew:

dokładnie jakoś mało :mysli: troszkę jeszcze brakuje :evil:

co do VAGa to przyda sie na spociku bo muszę Inspekcję wykasować :cool1:

Opublikowano

u mnie sie poduszka pali to mi tez sie przyda ;)

Opublikowano

Witaj walekk. A co ważność blach niemieckich się skończyła?

Buszek musisz przesiąść się na 1,9 i "zaczipować" - lżejszy sporo i mocniejszy :kox:

Opublikowano

jeszcze nie wiem :kox: a co masz kogos do polecenia ?

BIURO TŁUMACZEŃ "ALFA"

wszystkie języki europejskie na drugi dzień

ul. Warszawska 129 pokój 10

tel. 055 248-78-80

kom. 695-663-838

www.alfa-tlumaczenia.pl

[email protected]

(na przeciw stacji benzynowej Ciach, przy oddziale UPS, wjazd od oddziału celnego, biały parterowy biurowiec)

przykładowe ceny (czerwiec 2009):

niemiecki komplet (dowód, karta pojazdu, umowa) 80zł

niderlandzki (Holandia) cały komplet czyli 5 dokumentów 150zł

Luksemburg 60zł

Francja 50zł

Włochy certyfikat i targa 125zł

Szwecja del1,del2 230zł

Taniej ciężko znaleźć tym bardziej że bardziej egzotycznych nie ma tego w Elblągu i trzeba jeździć...

jest możliwość przysłania wyraźnych/czytelnych skanów oryginału...i odebrania poleconym

lepiej wcześniej zadzwonić i przedstawić się że jesteś z forum A4 to się dogadacie...

PS: żeby nie było to jest to odpowiedź na pytanie :gwizdanie:

Opublikowano

ty grabisz se :gwizdanie:

ze ja niby :polew::decayed:

Witaj walekk. A co ważność blach niemieckich się skończyła?

Buszek musisz przesiąść się na 1,9 i "zaczipować" - lżejszy sporo i mocniejszy :kox:

adadur i tak ostatnio pod wrazeniem bo na obrotach 3800+ jeszcze cisnienie ma wiesz do 4200 dalej przyspiesza jakas bestia sie w nim budzi :decayed: no ale 1,9 nie powiem ze po "c*pie" :polew: bylby w sam raz :kox: ogolnie roboty szukam :tongue4:

Opublikowano
ogolnie roboty szukam

W piątek leciała w Radiu EL oferta pracy przy obsłudze reklam (big boardów) za jak się nie mylę 2400 brutto, praca w zasadzie popołudniami ... dla studenta super sprawa.

Opublikowano

Buszek... nawet mnie nie wkur....

Kupujesz sprzęt... wynajmujesz jakąś mordownie za 300zł miesięcznie... malujesz ją na biało + postawienie biurka i skończą się problemy ze znalezieniem fotografa do ślubu...

Opublikowano

tzn na razie rozgladam sie za biurem projektowym zeby nawet staz zalapac, bo chcialbym w fachu pracowac, wiecie projekt ogrodow itp. ale gdzie pisze to mowia ze juz maja albo ze na staz nie potrzebuja obecnie... :disgust: jak nie dostane roboty w E-gu w kierunku to wtedy zaczne szukac czegos dobrego i dobrze platnego :decayed: bo za lada w mc'd nie chce robic :polew: ogolnie studia i tak robic chce zaocznie wiec caly tydzien mialbym na robote a sobota i niedziela tylko study :gwizdanie:

Opublikowano

Za pozno przeczytalem i zrobilem dzis tlumaczenie na kosciuszki :P a waznosc sie skonczyla, wczoraj .. :]