Buszek Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 na 80% idę do kiedy zapisy wpadasz o 8.30 zapisy są w tym samym dniu
Buszek Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 ty idziesz nom mysle podjechac, wiesz to nie własnym autem bedzie tylko podstawionym chyba i30 a tak to tylko jest jazda sprawnosciowa i te testy wiec zawsze mozna sprobowac a co szkodzi
Patrykbor Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 moja pani chyba odrabia 12 czerwca więc pójdę chyba nie będę najgorszy i jakieś testy by porozwiązywał [br]Dopisany: 29 Maj 2009, 19:17_________________________________________________ ja tam ustawilem auto na zewnatrz samo sie umyje od razu ale co by byla pogoda na 18 kiepskie foto bo troche poprawialem niebo itp ale moze na razie na lato cos takiego jako logo główne spotów: daj linka do pełnego rozmiaru [br]Dopisany: 29 Maj 2009, 19:19_________________________________________________Aha zapomniałem felunek jest zajeb##### na żywo teraz mam większą zajawkę na felunek
lifter Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 ok pochwale się w koncu kox kox naughty szkoda ze nie wczoraj tylko dzis dopiero disgust225/45/17 na azotku pompowane kox bardzo ładnie wygląda. możesz wrzucić nieobrobioną fotkę :>
Buszek Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 moja pani chyba odrabia 12 czerwca więc pójdę chyba nie będę najgorszy i jakieś testy by porozwiązywał [br]Dopisany: 29 Maj 2009, 19:17_________________________________________________ ja tam ustawilem auto na zewnatrz samo sie umyje od razu ale co by byla pogoda na 18 kiepskie foto bo troche poprawialem niebo itp ale moze na razie na lato cos takiego jako logo główne spotów: daj linka do pełnego rozmiaru nie ma większego to zrobilem tak specjalnie juz małe zrobie cos z nowego spotu, no i teraz trzeba jakis good aparat dorwac i sesyjka w plenerze co do tego rajdu 6 czerwca jak sie zdecydujesz to moge Cie po drodze wziac ok pochwale się w koncu kox kox naughty szkoda ze nie wczoraj tylko dzis dopiero disgust225/45/17 na azotku pompowane kox bardzo ładnie wygląda. możesz wrzucić nieobrobioną fotkę :> moze jutro cos zrobie na szybkiego jak fela wyglada normalnie, albo jak plenerek to wtedy wrzuce ciekawsze foty A moze ktos wie gdzie tu w okolicy jakis opuszczony budynek z dojazdem albo fabryki jakies stare tez opuszczone co by dojazd był bo taki plener najlepszy mi sie wydaje
Patrykbor Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Zajrzyj na dojazdową za EZNS spróbuj tam może być ciekawie :gwizdanie:
Buszek Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Zajrzyj na dojazdową za EZNS spróbuj tam może być ciekawie :gwizdanie: ok juz wiem gdzie to, sprawdze chyba jutro, mysle jeszcze mlyn wodny zobaczyc tu kolo dzialek na fromborskiej
Patrykbor Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 ponoć tam jest fajnie może ja sie skusze i razem podjedziemy
Buszek Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 ponoć tam jest fajnie może ja sie skusze i razem podjedziemy dla mnie zaden problem tylko aparat, baterie i dobra pogoda
Patrykbor Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 ma być nieciekawie wiem od naszej pogodynki :naughty: jak coś to dam cynka
adadur Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 GRazny dzięki 6 czerwca 2009 godzina. 8.30 KONKURS NA NAJLEPSZEGO KIEROWCĘ kat.B - jazda NIE SWOIM samochodem będzie jakis podstawiony z hyundai - testy z przepisów będą nagrody itp, m.in. Prezydenta Miasta o ile pamietam Zawody odbeda się na terenie Jednoski Wojskowej ul. Królewiecka JW3751 (na przeciwko kasyna wojskowego) Piszę sie ktoś? Ja bankowo będę ... tylko kodeks muszę poczytać bo w tych pytaniach o odległości itp łatwo się pogubić Fela Buszek co do sesji to hale w EZNSach są za***iste z klimatem tylko chyba by trzeba wiazd załatwić bo to teren zamknięty raczej. A co powiesz na sesję modelu poliftowego avant vs. sedan Tylko trzeba lepszy termin co by słonecznie było to światlo że świetlików w dachu da świetny klimat.
Buszek Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 słuchajcie można skoczyć w jakiś dzień nawet na kilka furek, jeśli wjazd był by bez problemowy to czemu nie ja tylko musze teraz aparat skołować no i obadać ta miejscówkę to rozumiem ze na 6 czerwca od nas 3 osoby raczej sie piszą
Patrykbor Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 słuchajcie można skoczyć w jakiś dzień nawet na kilka furek, jeśli wjazd był by bez problemowy to czemu nie ja tylko musze teraz aparat skołować no i obadać ta miejscówkę to rozumiem ze na 6 czerwca od nas 3 osoby raczej sie piszą Ja spróbuje dzisiaj podjechać obadać teren A co do 6 -ego to to idę wezmę swoją panią żeby się nie nudziła
Rekomendowane odpowiedzi