kbibi Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 to ile wyniesie za 2 rameczki z przesyłką ?
Patrykbor Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Cytujjak zamawiacie rameczki to ja tez poprosze komplet OK to jest już 8 sztuk do zamówienia. Zdaje się że na głowę wówczas wychodzi 16,45zł w tym cieszymy się że każdy przeznacza 4 zł na cele charytatywne thumbup1 pisze stronę wcześniej
adadur Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Cytujjak zamawiacie rameczki to ja tez poprosze komplet OK to jest już 8 sztuk do zamówienia. Zdaje się że na głowę wówczas wychodzi 16,45zł w tym cieszymy się że każdy przeznacza 4 zł na cele charytatywne thumbup1 pisze stronę wcześniej Jak będzie 5 osób zamawiało to może parę groszy mniej
adadur Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 A co ze zdjęciem :mysli: Daj studentowi trochę czasu
GRazny Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 U mnie na lapku 1920x1200...[/b] no na 15,4" to niewiele widać :> (miałem kiedyś) ale przyznaję że z napisem jeszcze coś nie tak... za to herby super.. a napis spoty na jasno u góry? a żuławskie tak jak jest z herbami na dole? oba herby są biało- czerwone więc napis spoty (szeroki u góry a wąski na dole - odwrotnie jak żuławskie) na biało by pasował... ... ale ja podobno nie mam gustu
adadur Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 U mnie na lapku 1920x1200...[/b] no na 15,4" to niewiele widać :> (miałem kiedyś) ale przyznaję że z napisem jeszcze coś nie tak... za to herby super.. a napis spoty na jasno u góry? a żuławskie tak jak jest z herbami na dole? oba herby są biało- czerwone więc napis spoty (szeroki u góry a wąski na dole - odwrotnie jak żuławskie) na biało by pasował... ... ale ja podobno nie mam gustu niezły misz-masz myślę że student da radę
GRazny Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 U mnie na lapku 1920x1200...[/b] no na 15,4" to niewiele widać :> (miałem kiedyś) ale przyznaję że z napisem jeszcze coś nie tak... za to herby super.. a napis spoty na jasno u góry? a żuławskie tak jak jest z herbami na dole? oba herby są biało- czerwone więc napis spoty (szeroki u góry a wąski na dole - odwrotnie jak żuławskie) na biało by pasował... ... ale ja podobno nie mam gustu niezły misz-masz myślę że student da radę no bo tak dopisywałem zdanie co chwilę :>
adadur Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 To zapisałem się na rameczki 10szt. ja, patrykbor, lifter i xbuhhx kbibi i GRazny dajcie znać czy chcecie rameczki bo jak widać 2 są w rezerwie Przy 5 osobach za 2 ramki mieścimy sie w 16 zł
Buszek Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 nie student tylko jeszcze maturzysta w technikum męczę się ok wezmę GRazny twoje sugestie pod uwagę ale to tak w weekend siądę do tego jak coś
voytek80 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 No to może coś takiego http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/e42ec82cbc79b504.html prześlijcie mi herby to gdzieś wcisnę
adadur Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 voytek80 a da radę tak wstawić napis by się w trapez układał? A daj coś bez zakręconej czcionki lub na bardzo dużym promieniu, i większy lub grubszy tekst Różnież ciekawa propozycja. Może zbierzemy kilka i zrobimy głosowanie. W czym wy to robicie co? Moża i ja się pobawię
GRazny Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 kbibi i GRazny dajcie znać czy chcecie rameczki ja mam już parę miesięcy...
Buszek Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ja mam cały zestaw Adobe Master Collection CS3 ale do zwykłej zabawy wystarczy Adobe Photoshop ok ja coś teraz porobie akurat mam czas co do tego pomysłu głosowania to dobre voytek80 też bardzo fajny pomysł abadur a technikum to ZST na Grottgera (technik architektury krajobrazu ) a voytek80 herby Elbląga i Malborka weź po prostu z google jakieś na białym tle i wytnij dużo tego _______________________________________________ 1. 2.
voytek80 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Poszukałem i znalazłem, z herbami będzie tak. Zrobiłem to z tą czcionką bo do innych fajnych nie mam polskich liter. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/fdea0e2b3a570432.html jak umieszczacie zdięcia bezpośrednio na forum?
GRazny Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Poszukałem i znalazłem, z herbami będzie tak. Zrobiłem to z tą czcionką bo do innych fajnych nie mam polskich liter. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/fdea0e2b3a570432.html jak umieszczacie zdięcia bezpośrednio na forum? dla mnie bomba!
Buszek Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 A może takie coś http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=bc1be4528a592949
Rekomendowane odpowiedzi