lifter Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 audi ma to do siebie ze musi być przesadnie zadbane. pucujcie swoje auta :>
GRazny Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 to ja sie wylamie ... no wiesz Adaś... spot naprzeciw myjni :>
Patrykbor Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 to ja sie wylamie ... no wiesz Adaś... spot naprzeciw myjni :> zrzucimy się na myjnie za 5 PLN opłucze autko [br]Dopisany: 08 Luty 2009, 10:39_________________________________________________Ale pogoda do bani dzisiaj
lifter Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Ale pogoda do bani dzisiaj confused4 nie jest tak źle. oby nie padało
adadur Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 to ja sie wylamie ... no wiesz Adaś... spot naprzeciw myjni :> Wolę w "klinerze" dorzucić parę zł, posiedzieć wypić herbatkę i nie babrać się z tym myciem. Wkurza mnie ta samoobsługowa bo auto żeby domyć trzaba parę tych programów wziąć, potem nie można wytrzeć tylko zaraz trzeba odjechać, nawet jak się pojedzie na drugą str. Grunwaldzkiej to zaraz do mokrego lepi sie kurz, pote wytrzeć przesychające auto to też nie tak łtwo by smug nie było. Ogólnie jak nie myję sam to "Kliner". Byłem na spacerku i trochę zimno jest.
Patrykbor Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Chyba nie będzie aż tak źle w mrozy się siedziało [br]Dopisany: 08 Luty 2009, 13:45_________________________________________________Dzięki za spota ponowie . Jest nas coraz więcej , przechodnie zdjęcia nam robili i podglądaliśmy assistance BMW :polew:
lifter Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 jak w piosence feela "jest juz ciemno ale" idę do garażu zainstalować rameczki. spot udany, trochę śmiechów było
Patrykbor Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 jak w piosence feela "jest juz ciemno ale" idę do garażu zainstalować rameczki. spot udany, trochę śmiechów było żeś trochę z Adamem pojechał :polew:
Buszek Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 rowniez dziekowa za spocik, no z tymi przechodniami to bka pewnie z Faktu adadur jak cos to linki na pw z tymi wahaczami
Patrykbor Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 http://gryonline.wp.pl/gry.online-pool.8.gd.html Chłopaki pyka ktoś
gawel1999 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 ano fajowo :> jakby cieplo bylo i wiecej furek... dzieki patryk za naklejke zara bede montowac :>
GRazny Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Olsztyn się twardo trzyma w ilości odpowiedzi na watek :>
adadur Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 A wiecie co z chęcią bym posłuchał takiego chińskiego sprzętu ... ano fajowo :> jakby cieplo bylo i wiecej furek... dzieki patryk za naklejke zara bede montowac :> ja też muszę swoją odszukać bo od września mam i jeszcze nie przyklejona
Patrykbor Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Olsztyn się twardo trzyma w ilości odpowiedzi na watek :> Damy rade tylko trzeba fotki robić. No i na wiosnę skręcimy wspólny spot może coś dłuższego jakiś ciekawy grill zapoznawczy z żony z dziećmi by zabrał będzie chyba ciepło ale to tylko pomysł nie wiem jakie wy macie pomysły , chociaż luty a do wiosny niedaleko
adadur Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Jestem za taką "majówką" tylko jakąś ciekawą miejscówkę trzeba by znaleść. Kiedyś jeździłem na piwaki do koło Miłakowa nad jeziorko...
Patrykbor Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Tylko trzeba by popytać chłopaków z Olsztyna czy się nie wybierają do bukowiny wtedy to jakiś wydatek ale popatrzeć można jezior jest pełno i miejscówka tez się znajdzie [br]Dopisany: 08 Luty 2009, 20:06_________________________________________________Zapodałem temat na Olsztynie
gawel1999 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Jestem za taką "majówką" tylko jakąś ciekawą miejscówkę trzeba by znaleść. Kiedyś jeździłem na piwaki do koło Miłakowa nad jeziorko... super pomysl adam :> jestem za
taktuś Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Tematu wspólnego elbląsko- olsztyńskiego spotu musimy pilnować myślę, że już w kwietniu cokolwiek wymyślimy :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi