Patrykbor Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 weekend czas zacząć Dziadek może do Stegny w niedziele wyskoczymy ? ---------- Post added at 17:34 ---------- Previous post was at 17:31 ---------- Wiktor może u siebie takie coś porezamy ---------- Post added at 17:34 ---------- Previous post was at 17:34 ---------- http://www.zzottel.de/index.php/en/car/fis-control
dziadek Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 weekend czas zacząć Dziadek może do Stegny w niedziele wyskoczymy ? toć można - niedziela?
Patrykbor Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Tak - niedziela, można pojechać na obiad, połazić troszkę, to zdzwonimy się
dziadek Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Tak - niedziela, można pojechać na obiad, połazić troszkę, to zdzwonimy się
dziadek Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 cisza ja ch... co się dzieje ? dzień jak co dzień
alvaro Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Opublikowano 4 Marca 2012 Lipa jak **** z tym forum że nie ma opcji "Nowe wątki z moim udziałem" a trzba od nowa albo odezwać się w wątku albo go subskrybować...
dziadek Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Adaś coś ucichł . No tak z rok temu już bieda zaczynała się robić ze nikt nic nie pisal ---------- Post added at 10:12 ---------- Previous post was at 10:10 ---------- Lipa jak **** z tym forum że nie ma opcji "Nowe wątki z moim udziałem" a trzba od nowa albo odezwać się w wątku albo go subskrybować... Troche tak ale jak już masz subskrypcje porobione to złe nie jest - ja już się przestawilem
GRazny Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 szczerze to słabo ostatnio wchodziłem... a po zmianach jak każdy leń to już w ogóle mi się nie chce...
alvaro Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Opublikowano 4 Marca 2012 Ja tak samo - już dawno klikałem "Pokaż nowe wątki z moim udziałem" a teraz ni c**ja nie ma ich puki od nowa się człowiek chociaż raz nie wypowie...
dziadek Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?227211-B6-B7-Monta%BF-Ledowego-Pod%B6wietlenia-Tablicy-rejestracyjnej-z-A5-B8 Adadur , Grazny
Patrykbor Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 szczerze to słabo ostatnio wchodziłem... a po zmianach jak każdy leń to już w ogóle mi się nie chce... marudzisz na starość ---------- Post added at 20:57 ---------- Previous post was at 20:57 ---------- Ja tak samo - już dawno klikałem "Pokaż nowe wątki z moim udziałem" a teraz ni c**ja nie ma ich puki od nowa się człowiek chociaż raz nie wypowie... ty też
GRazny Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?227211-B6-B7-Monta%BF-Ledowego-Pod%B6wietlenia-Tablicy-rejestracyjnej-z-A5-B8Adadur , Grazny tia... widziałem... rzeźba trochę... no ale może
Patrykbor Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Dziadek jak oczekiwania paznokcie to już chyba wszędzie obgryzłeś z nerwów
dziadek Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Dziadek jak oczekiwania paznokcie to już chyba wszędzie obgryzłeś z nerwów To kedy odbiór ??? A chcecie wpier.ol?
Rekomendowane odpowiedzi