wiktorsam Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Fajny ulep: http://www.portel.pl/ogloszenia.php?id_ogl=353054 Rocznik 99 a błotnik prawy przedlift ze znaczkiem czyli przed 97 rokiem, lewy już bez znaczka Lampy przód polift, zderzak przedlift, grill przedlift, maska przedlift, lampy tył mini lift, kiera polift, licznik polift. Generalnie wg lamp tylnych, maski, błotnika, drzwi auto rocznikowo około 97 roku więc nie wiem skąd tu 99:naughty:
Buszek Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Chłopaki będę 19.04 jakiś spot wtedy wypada czy inne dni robicie? Bo bym wpadł taty buda wtedy zobaczył co słychać i bude dziadka obejrzał
dziadek Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 jak nie będzie to się przełoży - i tak lipa jest ze spotami to choć okazja będzie a fura to skąd wiesz że już odbiorę :polew:
kbibi Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 jak nie będzie to się przełoży - i tak lipa jest ze spotami to choć okazja będzie a fura to skąd wiesz że już odbiorę :polew: Ale w ten sposób ciągle ma nówkę nie śmiganą
dziadek Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 deszcz pada to nie wyjeżdża małe spią ... ...i tak już po wczorajszym powrocie jest cała uwalona to teraz właśnie by się umyła - do E-ga będziemy jechać koło 16-17 - odezwę się czy będziesz osiągalny
dziadek Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 aha Żaneta już 170 jechała i nawet nie czuć prędkości - ja niestety dziadkowato 120 między Olsztynem a Ostródą a później powolutku przez roboty i po błotku ---------- Post added at 10:02 ---------- Previous post was at 10:02 ---------- 16 17 mnie nie ma UPS:whistling:
dziadek Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 można spota zrobić w czwartek w czwartek? czemu w czwartek?
dziadek Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Panowie Viki po 5 min stania na shell się sprzedała ---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 19:34 ---------- Dziadek wal foto i wstaw tu jakby kto chciał padło zobaczyć to w wątku pare fotek wkleiłem
Buszek Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 zacna fura zamawiam jazde jak przylece i zlocik bedzie, w sumie to mozesz mnie nawet pozniej do domu odwiezc wtedy oleje samolot
Rekomendowane odpowiedzi