wiktorsam Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Śruby już mi nie potrzebne ale dzięki Kupiłem u korkucia za całe 1 zeta za sztukę
bielik Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 kto chce naklejkę 3d a4-klub.pl za piwo? ja bym wziął ale do skody nie bardzo będzie pasować dziadek nie zabieraj tych żarówek bo mnie dzisiaj nie będzie
dziadek Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 dziadek nie zabieraj tych żarówek bo mnie dzisiaj nie będzie a dziś mają być kablowicze i inspekcje byś skasował choć pewnie i tak się nikt nie pojawi oprócz stałej gwardii
bielik Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 może podskoczę na chwilę ale nie obiecuje.
Patrykbor Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 kto chce naklejkę 3d a4-klub.pl za piwo? :naughty::naughty:
wiktorsam Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Jak by Patryk zrezygnował to ja chętny na naklejkę
dziadek Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 kurde miałem ją na spocie...i zapomniałem spytać a i wracając ze spota lub nawet na spocie osrał mnie jakiś bocian chyba to takie 4 strzały na masce - masakra to chyba jakieś fatum - ja nie mogę mieć czystego auta
bielik Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 mi też co umyję auto to zaraz osrają :facepalm: więc myję ją tylko raz na 2 tygodnie a że malborską cały czas robią wicę i tak po niej nie widać że czysta :decayed::decayed:
dziadek Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 mi też co umyję auto to zaraz osrają :facepalm:więc myję ją tylko raz na 2 tygodnie a że malborską cały czas robią wicę i tak po niej nie widać że czysta :decayed::decayed: ze srebrnym to jest tak że po umyciu się błyszczy a przed nie a brudu i tak nie widać
bielik Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 a no też prawda. dzisiaj się skoda będzie malować :naughty: zobaczysz jaka teraz będzie piękna :banan:
dziadek Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 a no też prawda.dzisiaj się skoda będzie malować :naughty: zobaczysz jaka teraz będzie piękna :banan: "dzie"?
bielik Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 u kolesia co u kalinki kupę lat pracował i do tej pory maluje auta. ale gdzie on to robi to nie wiem. dowiem się jak będę do niego jechał. zaprawek i delikatnego podmalowania chyba nie spierdzieli??
dziadek Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 bardziej mi chodziło gdzie na skodzie ale to też w miarę napisałeś
bielik Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 troszkę progi z tyłu bo już małe parchy się robią i przedni lewy błotnik z drzwiami. błotnik jest za blisko krawędzi drzwi i jak w zimę piasku nałapał to się te dwa elementy ocierają i zdarło trochę farbki. a szkoda żeby to zaszło rdzą. lepiej to teraz zrobić.
Buszek Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Łukasz napisz ile za element cie wyniesie:decayed: myślałem nad dokladkami
Patrykbor Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Jak by Patryk zrezygnował to ja chętny na naklejkę Dobra bierz W tygodniu chyba ugadamy się na adaptacje centrala tylko gadaj ile i czemu tak drogo ---------- Post dopisany at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany at 20:29 ---------- troszkę progi z tyłu bo już małe parchy się robią i przedni lewy błotnik z drzwiami.błotnik jest za blisko krawędzi drzwi i jak w zimę piasku nałapał to się te dwa elementy ocierają i zdarło trochę farbki. a szkoda żeby to zaszło rdzą. lepiej to teraz zrobić. i załóż isofix do fotelika na przyszłość
wiktorsam Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Pisz kiedy Ci pasuje a kodowanie za darmo, a czemu tak drogo to nie wiem A dziadek napisz w takim razie jakie piwko pijasz
Rekomendowane odpowiedzi