dziadek Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 tez mialem kiedys z nimi do czynienia - bylem zadowolony
adadur Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Bo znowu się nie dogadamy ... konkretnie nie zdeklarowani Środa: dziadek Czwartek: adadur GRazny Bielik??? Patryk??? !rafi???
adadur Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Środa: dziadek !rafi Czwartek: adadur GRazny !rafi Bielik??? Patryk???
dziadek Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 toc ja tez pisalem ze obojetnie...wiec moze byc czwartek więc: Czwartek - dziadek - rafi - grazny -adadur ? bielik ? patryk
bielik Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 sorki zapracowany byłem od niedzieli i na neta nie zagłądałem. oczywiście że przyjadę. dla mnie może być środa ale czwartek też mi pasuje. dziadek telefon już posiadasz??
dziadek Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 dziadek telefon już posiadasz?? dzis wyrobilem sobie duplikat, a co wam powiem to wam powiem ale policja sie wykazała i znaleźli typa co używał mój skradziony telefon
dziadek Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Ale telefonu nie znaleźli. No jak nie jak tak, wlasnie po nr imei telefonu go namierzyli
Patrykbor Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Łukasz ty jeszcze masz dostęp do części
dziadek Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Tak apropos ludzie , jakieś nr tel kom wasze byłyby wskazane bo straciłem wszystko
bielik Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Łukasz ty jeszcze masz dostęp do części no pewnie że tak. w ten sposób sobie dorabiam. nie martw się Tobie oddam po kosztach. śmiało dzwoń jak coś będziesz potrzebował. PS. zazwyczaj części wychodzą taniej niż w mojej poprzedniej pracy. to kiedy ten spot??
Patrykbor Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Łukasz ty jeszcze masz dostęp do części no pewnie że tak. w ten sposób sobie dorabiam. nie martw się Tobie oddam po kosztach. śmiało dzwoń jak coś będziesz potrzebował. PS. zazwyczaj części wychodzą taniej niż w mojej poprzedniej pracy. to kiedy ten spot?? puść mi sygnał bo zmieniłem tel i twój numer mi wjebało ---------- Post dopisany at 19:55 ---------- Poprzedni post napisany at 19:54 ---------- Tak apropos ludzie , jakieś nr tel kom wasze byłyby wskazane bo straciłem wszystko zaraz sms-a puszcze
!rafi Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Wychodzi ze czwartek. Wezmie ktos kompa? Wysłano z HTC Desire z użyciem Tapatalk
adadur Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Czwartek - dziadek - rafi - grazny - adadur - Patrykbor - bielik No to kolejny mod zakończony - podsufitka S-line już w aucie tym samy domknąłem też do końca pełny pakiet oświetlenia wnętrza i tym sposobem mam w zasadzie cały pakiet S-line ... pomijając fotele które są w wersji sport czyli te same co S-line tylko w wersji materiałowej. czekam na kolejne graty na dokładkę pewnej funkcji w aucie Na wiosnę zabiorę się za montaż suba w lewym boczku ... w planach soczewki z B8, oświetlenie LED, pełna osłona podszybia i ... dalej pomysłów brak.
dziadek Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Czwartek - dziadek - rafi - grazny - adadur - Patrykbor - bielik No to kolejny mod zakończony - podsufitka S-line już w aucie tym samy domknąłem też do końca pełny pakiet oświetlenia wnętrza i tym sposobem mam w zasadzie cały pakiet S-line ... pomijając fotele które są w wersji sport czyli te same co S-line tylko w wersji materiałowej. czekam na kolejne graty na dokładkę pewnej funkcji w aucie Na wiosnę zabiorę się za montaż suba w lewym boczku ... w planach soczewki z B8, oświetlenie LED, pełna osłona podszybia i ... dalej pomysłów brak. to jednak klamki sie podswietlane zdecydowałes zrobic ? ---------- Post dopisany at 20:49 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ---------- Aha co do planów to nie wiem czy masz ale lusterko wsteczne fotochromatyczne bym ci polecał, ja bez tego juz życia sobie nie wyobrażam
Patrykbor Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 To polecialeś . Dziewczyny poznają cię w domu bo trochę ci zeszo pew:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi