Bieniek Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Dawid gościu handluje tym co ma ... będzie miał białe kruki to sprzeda, będzie to jakieś g... to też opchnie. Dlatego Bieniek dobrze kombinuje by naocznie przekonać się co te drzwi są warte - szczególnie gdy chce je zapodać bez malowania.Jak tam twoja "wrona" znalazła nabywcę? Dokładnie szukam tamgdzie ktos moze zobaczyc przed kupnem. I tak poleca do polerki,wiec aby glebokich rys,wgniotek i rdzy nie bylo. To moze ktos bedzie lecial do 3 miasta?Albo chociaz podleci je obejrzec?
dziadek Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Obejrzeć już nie dam rady , wyjeżdżam dziś w nocy do Szwajcarii na tydzień , dlatego ci pisałem że dopiero po powrocie bym mógł
bielik Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Obejrzeć już nie dam rady , wyjeżdżam dziś w nocy do Szwajcarii na tydzień , dlatego ci pisałem że dopiero po powrocie bym mógł zabrałbyś kolegę ze sobą do Szwajcarii!!!
dziadek Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Obejrzeć już nie dam rady , wyjeżdżam dziś w nocy do Szwajcarii na tydzień , dlatego ci pisałem że dopiero po powrocie bym mógł zabrałbyś kolegę ze sobą do Szwajcarii!!! Powiem ci ze wcale tam z radością nie jadę
Patrykbor Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 A jakieś ciekawe trunki mają do degustacji
dziadek Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 A jakieś ciekawe trunki mają do degustacji slabe piwo
!rafi Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 A jakieś ciekawe trunki mają do degustacji slabe piwo hmm, Amsterdam słaby A teraz z innej beczki, kto chętny wymienić mi wsad w zegarach ?
Plebansk8 Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Obejrzeć już nie dam rady , wyjeżdżam dziś w nocy do Szwajcarii na tydzień , dlatego ci pisałem że dopiero po powrocie bym mógł zabrałbyś kolegę ze sobą do Szwajcarii!!! Powiem ci ze wcale tam z radością nie jadę Zrozumiałe, podróż w celach służbowych a nie turystycznych to inna bajka :/
Patrykbor Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 bielik jeszcze tydzień i nie będziemy się widzieć
bielik Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 bielik jeszcze tydzień i nie będziemy się widzieć a co to znaczy??????? czyżby nowa robota wypaliła tam gdzie mówiłeś??? a miałem do Ciebie dzisiaj dzwonić bo widziałem że wybyłeś z firmy chyba koło 9 rano.
Patrykbor Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Wypaliła ale gdzie indziej ,a wczoraj to byłem położyć wypowiedzenie . O dziwo szeryf przyjął to spokojnie i powiedział że sam by nie robił za taką kasę.
elpiotrek Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 A jakieś ciekawe trunki mają do degustacji slabe piwo hmm, Amsterdam słaby A teraz z innej beczki, kto chętny wymienić mi wsad w zegarach ? Patryk z fromborka ?
dziadek Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 DZIADEK a ty już pojechał?? Da, ja w szwajcarii...
Patrykbor Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Pewnie miał chęć na wspólne p:decayed:
bielik Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Pewnie miał chęć na wspólne p:decayed: no czas najwyższy w końcu sobie jakieś piwko machnąć. a my może w niedziele byśmy sobie piwko wypijemy na spokojnie co?? co Ty na to??
Patrykbor Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 hmmm czemu nie .Tak po obiedzie na podwieczorek .
!rafi Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 A jakieś ciekawe trunki mają do degustacji slabe piwo hmm, Amsterdam słaby A teraz z innej beczki, kto chętny wymienić mi wsad w zegarach ? Patryk z fromborka ? Nie ma temartu, ogfarnalem wsio zmiana kodowania. FIS na pokladzie A co do piwka to jak wieczorem to why not
elpiotrek Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Ktoś z Was będzie w Nowym Stawie 27 kwietnia? Otwarcie sezonu grupy Vag bedzie.
Rekomendowane odpowiedzi