bielik Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Nic nie kupil, odmlodzil swoje przez przypadek zrób mi tak w pasku!!!
!rafi Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Bielik spoko aczkolwiek na twoja odpowiedzialnosc
dziadek Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Nic nie kupil, odmlodzil swoje przez przypadek zrób mi tak w pasku!!! chcesz miec 0 ? To gadaj
!rafi Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Paska mu sprzedaj Taaaaa, ja i wlasciel VW to dwie rozne osoby
!rafi Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 My tu gadu gadu, a Dziad nie chce piwaa , wiec wpadsamy Patryk na murek na piwo, ok?
bielik Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Paska mu sprzedaj jutro przyjeżdża 2 oglądać. kurcze cały dzień miałem doła bo telefon milczał (a tu ważna każda godzina:wink:) aż tu przyszła 20 godzina i 4 telefony. oby max do końca tygodnia poszedł.
Patrykbor Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zawsze mogę lawetą podjechać i za pincet zabrać
dziadek Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Paska mu sprzedaj jutro przyjeżdża 2 oglądać. kurcze cały dzień miałem doła bo telefon milczał (a tu ważna każda godzina:wink:) aż tu przyszła 20 godzina i 4 telefony. oby max do końca tygodnia poszedł. a co tu sie dzieje? Czemu pasek do Żyda ? I czemu ważna każda godzina ? Masz cos nagrane innego?
!rafi Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Paska mu sprzedaj jutro przyjeżdża 2 oglądać. kurcze cały dzień miałem doła bo telefon milczał (a tu ważna każda godzina:wink:) aż tu przyszła 20 godzina i 4 telefony. oby max do końca tygodnia poszedł. a co co tu sie dzieje? Czemu pasek do Żyda ? Bo VW
!rafi Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jest jeszcze druga opcja, znowu go stac na Audi
bielik Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Paska mu sprzedaj jutro przyjeżdża 2 oglądać. kurcze cały dzień miałem doła bo telefon milczał (a tu ważna każda godzina:wink:) aż tu przyszła 20 godzina i 4 telefony. oby max do końca tygodnia poszedł. a co tu sie dzieje? Czemu pasek do Żyda ? I czemu ważna każda godzina ? Masz cos nagrane innego? tak jest coś innego. koledze zależy na sprzedaży a mi na kupnie. też passat, też kombi tyle tylko że młodszy, ładniejszy i w TDI.
alvaro Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jak masz 0km to teraz nawet VCDSem ustawisz taki przebieg jak był...
bielik Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 http://s29.postimg.org/4tristbpf/hondal.jpgZ tym to już przegieli :polew: he he he. dobre dobre:grin:
!rafi Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 No juz ponad 100 nastukala zonka, alvaro zapodaj tu lub pw jak VCDSem ustawic, to sprawdzimy dziadka kabel zaraz
alvaro Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Normalnie w liczniku w adaptacjach - jak macie podpowiedzi to znajdziecie - ja mam ori VCDSa to sobie wybieram w podpowiedziach "kanałów"...
dziadek Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Paska mu sprzedaj jutro przyjeżdża 2 oglądać. kurcze cały dzień miałem doła bo telefon milczał (a tu ważna każda godzina:wink:) aż tu przyszła 20 godzina i 4 telefony. oby max do końca tygodnia poszedł. a co tu sie dzieje? Czemu pasek do Żyda ? I czemu ważna każda godzina ? Masz cos nagrane innego? tak jest coś innego. koledze zależy na sprzedaży a mi na kupnie. też passat, też kombi tyle tylko że młodszy, ładniejszy i w TDI. Wiesz jak jak to jest z tdi Zlot - KWEJK.pl
Rekomendowane odpowiedzi