Patrykbor Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Rebus dobry A reszta też fajna nawet Graznego widać a tak się chował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 tak na marginesie zawody te nawigacyjne są: 09.05.2009 Rajd Samochodowy "Żuławy 2009" I Elminacja NSMO co do wpisowych to za friko sie orientowałem, wiec jak cos na pw po wiecej informacji. lifter adres tego kolesia co mi naprawial to firma: DIAGCAR ul.warszawska 135 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 ja tam siebie nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifter Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 lifter adres tego kolesia co mi naprawial to firma: DIAGCAR ul.warszawska 135 dzieki za info. najpierw trzeba skontaktować z adamem i zrobić logi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 lifter adres tego kolesia co mi naprawial to firma: DIAGCAR ul.warszawska 135 dzieki za info. najpierw trzeba skontaktować z adamem i zrobić logi dorwałem fajną paste do polerowania alu teraz się błyszczy jak psu :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 witam kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 [br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 22:06_________________________________________________Badziewiaki gości mamy a wy spita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 no właśnie co Wy śpita o tej porze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 No niestety ale dajemy se rade jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 O kutfa o tej porze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 :> no w końcu ktoś mnie przywitał poza Patrykiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 :> no w końcu ktoś mnie przywitał poza Patrykiem no poczytuję trochę bo żonka śpi... PS: największy spamowicz do nas zawitał :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Ale jest z kom pogadać w nocy jak wy śpicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 no zawitał ale poeta :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 no no... Patryku ja u siebie też taką cienką rureczkę dojrzałem tylko w innym położeniu... pokażę przy okazji a odpisali Ci co to jest?[br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 22:51_________________________________________________ no zawitał ale poeta :gwizdanie: poeta ale skąd w końcu - bo widzę że i pomorskie i wielkopolskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Nie jeszcze ni chce mi się osłony zdejmować i robić fotek ale brat mi przyniósł pastę do alu i fifki od wydechu się palą nie świecą [br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 22:53_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/spot_poznanski_803_oraz_1503_king_cross_poziom_2_zielony_godz1600-t16926.21765.html;topicseen tu siedzi madas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 " w poznaniu " ...tu się kształciłem i mieszkam ...a pomorze to moje strony rodzinne- młodość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 No Grzesiek chyba poszedł spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 No Grzesiek chyba poszedł spać na to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi