Patrykbor Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Spot ... chyba zlot - dawać dawać Wielkopolanie i organizować coś nad jakimś jeziorkiem we wrzesniu Patryk nie mogę dojść do siebie po tym autku kto to kupi za taką kasę Patryk wspominałem o tych autkach: http://otomoto.pl/audi-a4-s4-2-7-lpg-C7654309.html cena jak na autko całkiem OK http://otomoto.pl/audi-rs4-C7844989.html tu trochę przegięcie z ceną ciekawe [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 20:24_________________________________________________Widziałeś Maniusiek28 szuka esy może będziemy mieli co upalać no co do ceny to konkret lepiej juz kupic model wyzszy uzywany jak nie b7 ale kazdy chcialby posmigac taka prawie 400 konna wersja a co do tej esy to ktos z ega kupuje? moglby przewiesc :> jak chce ktos fotke jak ja mam w podpis to na pw po link A jak by zrobił by z tego baner że jak klikniesz to się otwiera nasz wątek [br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 12:47_________________________________________________Czy jest ktoś tu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 cześć Patryk ja jestem i kapelusze nie zakazane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 tu nie [br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 21:57_________________________________________________ale nikogo tu niema prócz nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 no właśnie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 tu tak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 tu tak zawsze rozkręci się ...wiary trochę .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 spokojnie damy rade i was dogonimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 spokojnie damy rade i was dogonimy możemy iść na równi jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Zobaczymy jak to będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 dobrze że ten zlocik robicie kwietniowy ...to może pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 może coś da ale Olsztyn ma osobny wątek a u nas mało chętnych jak ktoś się zarejestruje to koniec ślad znika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 bo wszystko zależy od spotów ...jak nowi się wkręcają .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 spoty są zaj... tylko ludzie wstydzą . Zobaczą zrobione fotki po ostatnim spocie może się skuszą . Te co widać to nie wszystko reszta się robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 a gdzie macie te fotki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 strona 79 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 powinniście galerie sobie założyć tak jak jest to u innych...żeby nowi użytkownicy mogli popatrzeć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 wszystko w swoim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 bo to jest ważne ..ja jak się zalogowałem to pierwsze co to wszedłem w galerię zobaczyć jak to wygląda .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 pogadamy na następnym spocie z chłopakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 pogadamy na następnym spocie z chłopakami życzę powodzenia :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi