Patrykbor Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 przypilnuje buszka jak nie to moja teściowa pogada z jego rodzicami :baseball:
Madas Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 no niestety....ale dobrze że galerka w końcu powstanie
Patrykbor Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 zawsze będzie co oglądać a teraz kamera wpadła mi w łapy to będą filmy
Madas Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 zawsze będzie co oglądać a teraz kamera wpadła mi w łapy to będą filmy no i pięknie
Patrykbor Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 teraz będzie spot duży to się coś skręci
Buszek Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 słuchajcie moj tato wyczail jakiegos mechanika i szykuje sie wymiana paska rozrzadu i tam cos z tym wtryskiem zobaczenie(cena300zl + cena paska) wymiana wahaczy(cena100zl wahacze juz sa) + ten termostat i czytalem ze najlepiej w aso to tak pewnie z 80zl te ceny to takie normalne? bo ne wiem a co do galerii to gdzie myslita ją zrobic, tu na forum cos takiego mozna? jako odzielny wątek czy cos? czy trzeba bylo by to zrobic np na interi bo nie wiem
Patrykbor Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Grzesiek zajedź z tatą na suwalską Oni maja zakład po prawej stronie jak byś jechał od strony piekarni . Kumaci faceci tam robią
Buszek Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 ale on juz sie ustawil i samochod w piatek ląduje tam na naprawe tylko sie orientuje w cenach ja mu powiedzialem co i jak ma zrobic jak cos zwali itp to juz jego problem ja sie nie bede wtracal bo jak to starsi powiesz im i oni najczesciej i tak swoje a i na marginesie nie polecam juz tego diag caru bo robili mi ten sterownik od tej pompy paliwa a tu cos z wtryskami dalej niedomaga.... poprostu szkoda gadac ok zwijam cya co do strony galerii jak cos ustalicie to na pw
GRazny Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Buszek - daj mi numer tego Twojego termostatu... http://grazny.fotosik.pl/albumy/435208.html tu kiedyś fotki strzeliłem w razie sprzedaży...ale mi przeszło.
GRazny Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 już nie ;( a no zapomniałem że przed wypadem wymieniłeś... Buszek to czekam... i tak byłeś pierwszy
Patrykbor Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 już nie ;( a no zapomniałem że przed wypadem wymieniłeś... Buszek to czekam... i tak byłeś pierwszy nic niemówiłem
GRazny Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Adaś i Patryk i nigdy nie odłaczłałem poduszki Boberek - to że doświadczenie masz to widać :> upewniam się tylko że tu miało być napisane "akumulatora" zamiast "poduszki" ? tak tak akumulatora więc mamy w nosie akumulator... tylko kluczyka nie wsadzać
Patrykbor Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Adaś i Patryk i nigdy nie odłaczłałem poduszki Boberek - to że doświadczenie masz to widać :> upewniam się tylko że tu miało być napisane "akumulatora" zamiast "poduszki" ? tak tak akumulatora więc mamy w nosie akumulator... tylko kluczyka nie wsadzać no to gitara [br]Dopisany: 11 Marzec 2009, 21:51_________________________________________________A co wymienilem przed wypadem
Rekomendowane odpowiedzi