Kostrzech Opublikowano 10 Października 2019 Opublikowano 10 Października 2019 Nie znalazłem podobnego tematu stad moje pytanie. Czy to możliwe że mam uszkodzony przepływomierz skoro czasem na vagu pokazuje na jałowym 2-4 g/s i działa poprawnie, a czasem 0 g/s i zapala się check i kontrolka esp? W trakcie jazdy kontrolka esp potrafi się zapalać i gasić niczym lampki na choince. Wydaje mi się że może być uszkodzona wtyczka bądź wiązka ale wole się upewnić żeby nie potrzebnie nie wydawać 400 zł za nową przepływkę. Ewentualnie jakie jakie napięcia powinny być na poszczególnych przewodach.
Kubson123 Opublikowano 11 Listopada 2019 Opublikowano 11 Listopada 2019 Jak ja miałem uszkodzony przepływomierz i zapalały mi się te kontrolki, to samochód po rozgrzaniu gasł po zatrzymaniu się, np na światłach. Jak masz VAGa to zrób logi 002 + 033 bodajże i wklej na forum to chlopaki Ci podpowiedzą. Ja kupiłem używany przepływomierz na allegro za (uwaga!) 30 zł i po problemie. Może fart, ale czasem warto spróbować oszczędzić właśnie te 400 zł.
Mateusz123258 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Hej. Rozwiązałeś swój problem? Bo mam identyczną sytuację u siebie.
Rekomendowane odpowiedzi