Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Jaki silnik wybrac do mocy ok 200 KM w 2.0 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co się orientuje to brać ;)

Opublikowano

>Turdzi, cholera ETKA bez podania VIN-u nie rozróżnia przy hamulcach rozmiaru tarczy-pokazuje opcje od 280 aż do 320, dopiero s4 (345mm) jest opisane, może odpisz od tego sąsiada VIN z podszybia to spróbuję sprawdzić czy miał je z fabryki czy rzeźbił.

Opublikowano
  • Autor

rtocki ok tak zrobie i podam swoj dla porownania.Przesle ci to na PW[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 12:57_________________________________________________OK mam :

WAUZZZ8E18A142197

WAUZZZ8E97A168318

to sa dwie 170 tki Q jak bys mi sprawdzil po tych winach jakie maja wielkosci tarcz i zaciskow

Opublikowano

Obydwa z przodu fabrycznie mają 1-LT czyli Ate 312 mm, tył 255mm (1-KP), podać daty prod? :wink4:: ten pierwszy (niebieski perłowy) luty 2008, ten drugi (czarny phantom) styczeń 2007

Opublikowano
  • Autor

OK super dzieki :good: powiedz mi jeszcze jak to sie ma do tego :

WAUZZZ8E36A089967

Opublikowano

przód 1-LB (288 mm), tył 1-KD (245 mm), to chiba Twój?

Opublikowano
  • Autor

ten pierwszy (niebieski perłowy) luty 2008, ten drugi (czarny phantom) styczeń 2007

kolory znam bo oba staja u mnie pod praca.

Mysze jeszcze tylko wytropic gdzies jakas 140 Q i dac ci vin na sprawzenie bo jestem pewnien ze ma tarcze 288 tak jak u mnie.[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 15:11_________________________________________________Tak ten jest mój :)

A powiedz mi jeszcze jedno zaciski As takie same dla 140 i 170 KM i tylko jarzma inne ? czy zacisk tez 170 ma inny.Na oko wygladaja na takie same ?

tak czy siak dzieki wielkie za fatyge i pomoc :hi:

Opublikowano

hmm n-ry mają inne w ETCE, ale czasem tak jest a okaże się że fizycznie na aucie pasują..[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 15:32_________________________________________________a klocki takie same[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 15:35_________________________________________________może zewnętrznie są jednak wzajemnie pasujące ale te od większych mają np. także większą średnicę tłoczka?, nie wiem trza by mieć oba typy w ręce[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 15:38_________________________________________________ale komplet uszczelek do zacisków jest taki sam więc raczej są takie same tylko podwójna numeracja

Opublikowano
  • Autor

rtocki no to jarzmo musza miec inne na wieksza tarcze.Czyli taki sam myk jak w 2.0TFSI i S4 - ten sam zacisk tylko rozne jarzma w zaleznosci od wielkosci tarczy.