Adam19951 Opublikowano 14 Października 2019 Opublikowano 14 Października 2019 Witam. mam problem już od jakiegoś czasu, czuć spaliny w kabinie samochodu, brak jakich kol-wiek wycieków z silnika czytalem po forach już pare postów i znalazłem jeden zawieszony w pliku na dole.. czy ktoś miał już taki problem, proszę o komentarze
pila24 Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 Czuć spaliny silnika czy czuć bardziej zapach wylewanego asfaltu? 1
Adam19951 Opublikowano 15 Października 2019 Autor Opublikowano 15 Października 2019 Śmierdzi olejem w środku jak mu przycisne tak od 4/8 obrotów
pila24 Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 Kapie na kolektory wydechowe i spala się,z tyłu silnika na brzegach głowic są plastikowe zaślepki. Sprawdź czy nie leci olej z nich-tak jak na poniższym zdjęciu.
Dmma Opublikowano 16 Stycznia 2020 Opublikowano 16 Stycznia 2020 u mnie ciekło z pokrywy zaworów po prawej stronie i tak samo śmierdziało olejem w aucie
Rekomendowane odpowiedzi