Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

3 w 1 lusterko, wideorejestrator i kamera cofania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

wiem że jest post o kamerkach rejestrujących do samochodów, ale chciałem założyć post tylko o kamerkach zakładanych na lusterko z kamerom cofania.

szukam dobrej kamerki na lusterko z kamerom cofania, najlepiej żeby miała dostęp do nawigacji.

Osobiście oglądałem dużo recenzji na yt np. navitel MR250, ale z tego co widzę nie ma opcji włączenia nawigacji czy map google.

Dlatego zastanawiam się nad ORLLO LX-50 DUAL  (430zł więc do najtańszych nie należy) wygląda bardzo dobrze, ale przeczytałem kilka negatywnych komentarzy o samej firmie i ich sprzęcie

a chyba najlepiej ze wszystkich które oglądałem wygląda https://www.junsungps.com/shop/junsun-4g-adas-car-dvr-camera-10android-stream-media-rear-view-mirror-fhd-1080p-wifi-gps/

jeden z użytkowników forum polecał tą firmę.

co myślicie, piszcie opinie i propozycje, zależy mi na dostępie do nawigacji, jeśli już mam coś kupować to niech będzie wielofunkcyjne.

Opublikowano

Co do Orllo to zaznajamiałem się z produktami tej niby super marki jeżeli chodzi o kamery sportowe.

Obczaiłem co jest u nas na alledrogo, co na ebayu, alliexpress itp.

Ogólnie wygląda to tak, że te same kamerki na ebayu były połowe tańsze jak niby super zachwalane Orllo z alledrogo. 
Więc jak już chce się kupić coś tej jakości to lepiej bezpośrednio od chińczyka a nie płacić 2x za nadrukowane logo.
Mogę powiedzieć, że mimo super opinii niby w necie o produktach tej marki to jak pooglądałem filmiki jakiej jakości robi filmy to sory, ale lepiej kupić coś za 100-200zł niż płacić 2x więcej za niewiele lepszą jakość.

Domyśam się, że z tym lusterkiem będzie podobnie.

Opublikowano

@BarKeT czemu chcesz kupić coś takiego? Jak coś jest do wszystkiego to jest do ...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

BarKeT   --   i w końcu na co się  zdecydowałeś?

Opublikowano

Ja proponuję kupić z androidem i modułem 4G,wtedy mamy od razu navi,yanosika,torque itp... dodatkowo po włożeniu karty sim działa jak zdalny alarm (powiadomki na telefon kiedy auto uruchamia się,wykrycie wstrząsów). No i można na telefonie w każdej chwili mieć podgląd z kamerek i posłuchać sobie-np. co mechanik wygaduje jak robi nasze auto. Te orllo to przereklamowane gówno w porównaniu do tego co można na Ali dostać za ta cenę,i wysyłką możliwą z Europy a coraz częściej i z Polszy. 

Tutaj moje kupione za 400zł 2 lata temu,podczas strojenia instalki jako podgląd na korekty

Edytowane przez pila24

Opublikowano

właśnie miałem pytać o dodatkowe apki.
można na tym zainstalować WAZE?

Bardzo mi odpowiada ta aplikacja, i chciałbym koniecznie ją zainstalować.

ma ktoś już doświadczenie? działa poprawnie?

Opublikowano
41 minut temu, GreGoriO napisał:

właśnie miałem pytać o dodatkowe apki.
można na tym zainstalować WAZE?

Bardzo mi odpowiada ta aplikacja, i chciałbym koniecznie ją zainstalować.

ma ktoś już doświadczenie? działa poprawnie?

Działa wszystko co na telefonie,nie ma problemów z aplikacjami jak w chińskich radiach. Jedyna wada akurat w moim modelu to brak ikonki przełączania pomiędzy aplikacjami,ale można przeżyć bez tego.

Opublikowano

dzięki. możesz pokazać to wygląda?
jak z jasnością samego wyświetlacza? mieszkam w miejscu gdzie przez 320 dni świeci słońce! więc chciałbym poznać zdanie, jak to wygląda w pełnym słońcu.

Opublikowano

Teraz nie cyknę fotek jak jest w pełnym słońcu bo go u mnie nie ma,ale jasność jest zawsze wystarczająca-tym bardziej ze słońce bezpośrednio nie świeci na lustro. Nowsze modele mają jeszcze lepsze ekrany więc tylko lepiej może być. Wstawię kilka fotek zaraz

20191213_075639.jpg

20191213_075626.jpg

20191213_075612.jpg

20180310_170930.jpg

Edytowane przez pila24