darek_d83 Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Witam, dzisiaj rano sprawdziłem poziom oleju w silniku. W związku z tym, że był dość niski, dolałem odrobine -300 ml (olej oczywiście ten sam co był w silniku). I coś dziwnego zaczęło się dziać z autem. Przyśpieszając do 2000 obrotów idzie bardzo powoli, a od 2000 obrotów dostaje kopa (włącza się turbo). Trochę mnie to niepokoi. Podobną sytuację już kiedyś miałem jak poszło mi koło, ale tym razem koła wyglądają na OK. Pomóżcie
slaweq Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Nie ma czegos takiego jak włączające się turbo Turbo pracuje cały czas. Jesli faktycznie jest jakiś problem z mocą to nie wiązałbym tego z dolaniem oleju..., zbieg okoliczności.
dymmek Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 fakt, turbo pracuje cały czas, ale jego efektywność jest odczuwana przy okolo 2000 obr. a co do oleju? brak związku
boseron Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 tez uwazam ze to zbieg okoliczności, a łapie notlauf silnik ?
Rekomendowane odpowiedzi