Emillime Opublikowano 7 Listopada 2019 Opublikowano 7 Listopada 2019 Witam. A4b6 2002r Mam problem tj. po wymianie zawieszenia i zrobienia zbieżności samoczynnie zapala się kontrolka ESP słychać przy tym to charakterystyczne zgrzytanie jak przy dodaniu mocniej gazu na śniegu ale tylko przez 2-3 sekundy na prostej drodze przy dodaniu gazu na drugim i trzecim biegu. Co to może być?
Dev Opublikowano 7 Listopada 2019 Opublikowano 7 Listopada 2019 sprawdz predkosci na kołach tam gdzie jest inaczej jak na reszcie to tam jest lipa
Emillime Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Opublikowano 7 Listopada 2019 Dzwoniłem do gościa od zbieżności i radził wyzerować czujnik konta skrętu. Mam nadzieję że pomoże....
Dev Opublikowano 7 Listopada 2019 Opublikowano 7 Listopada 2019 musisz zrobic adaptacje: Steering Angle Sensor (G85) Calibration Before starting the procedure turn the steering wheel at least 30 ° left and back straight ahead. [Meas. Blocks - 08] Group 005 Field 1 (Steering Angle Sensor -G85-) Specification: 0.0 ° Tolerance (when straight): ±5.0 ° [Done, Go Back] [Login - 11] Enter 40168 [Do It!] [Basic Settings - 04] Group 001 [Go!] [Done, Go Back] [Fault Codes - 02] All fault codes should have disappeared. [Done, Go Back]
Rekomendowane odpowiedzi