hexx Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 No wiem wiem, oto chodzi ze kupilem kola i maja takie wlasnie wentyle i teraz nie mam jak sprawdzic czy napompowac, jedyny sposob to kupic komplet wentyli z przedluzkami ??? http://cgi.ebay.de/Ersatz-Befulladapter-Ventile-Ventil-versteckte-I-Vent-/150435348810?cmd=ViewItem&pt=Rad_Reifenzubeh%C3%B6r&hash=item2306a5414a niestety nie wiem czy do polski wysyla. jak co to szukaj sklepikow z i-vent lub optivent bo do tych ukrytych wentyli sa wszystkie czesci osobno dostepne. Co do samych wentyli to ja tez takie posiadam i jestem zadowolony (mam i-vent bo na optivent duzo ludzi sie skarzylo ze nie szczelne). na poczatku gosciu zle jeden zamontowal i uciekalo powietrze...teraz sa szczelne. wyglada o niebo lepiej i sprawdzanie/napelnianie powietrze trwa troche dluzej. Jak sie ma przygotowany sprzet (najlepiej maly imbusik bo ten w adapterze jest do pyrdla ) i troche wprawy to nie ma zachodu -jak zrobie przy okazji fotke to ja wstawie
Adam.S Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Mam takie wentyle i jestem zadowolony bardzo fajnie wyglądają
zdzis Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Też mam takie. Fajna fela. Moje nieco powietrza puszczają chyba
KENOiX Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Też mam takie. Fajna fela. Moje nieco powietrza puszczają chyba widocznie za słabo dokręcone (skręcone) one mają uszczelkę i jak się je dobrze skręci to dobrze trzymają mam takie (na 2 kompletach felg) i wygląd super. Np u mnie u wulkanizatora chłopaki mają takie końcówki i nic nie marudzą! Wykręcić i wkręcić to chwila moment.
Rekomendowane odpowiedzi